Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çoook begendimmm
Çok yakışmış bence
Bende böyle tek omuz ya da askılı istiyoom hadi hayırlısı
tek omuzları begenmıyordum ama sızın gelınlıgınızın ustu o kadar guzel ki hıc göze batmıyor o tek kol
güle güle giyin çok hoşmuş hangi modeldi bunun orjınali?
Gelinliğin çok güzel özellikle etek kısmı kabarık muhteşem ALLAHIM sana mutlu huzurlu sağlıklı çocuklu yuva nasip eylesin inşallah :)
Takı kesesini yanımda elimde gezdırırmıyom bılmıyom ama istemiyom.çiçekte onu sectim ama hatamı ettim renkli iistiyodum
bana sorarsan renkli pek olmmaış ya , yakından nasıl bilmiyorum ama kırık beyaz tonlarında bişey daha hoş olurdu
kırık beyaz hıc dusunmedım.direk renklı cıceklere baktıgımdan keske bı deneseydım
:)))))))))))tskkk ederım :)) insana pozitif enerji yukluyorsnuz resmenhiiiç kulp bulma tatlım,son derece harika..
eminim düğün fotolarında da harika görüneceksin^^
Zaten orijinaline pek benZemedi.yanı etegı tamamen farklı.boynum ve göğsüm arası çok mesafeli olmadığından üstüde istediğim gibi duramadı.amannnn bitsede kurtulsam ii kötü
gelınlıgı ılk aldıgın zamanlar boyle oluyor ben gelıp gectıkce bakıyordum burasında şu var orası aynı olmamıs sankı en az 10 kezde denedım evde ama ınan zamanla cok seveceksın cok guzel olmus cunku, gelınlık dedıgın sade taşsız olmalı prenses gıbı gostermelı ınsanı senınkıde oyle hıc aklın kalmasın
nazarım değmesın maşaallah senın gelınlıgınde muhtesem ozellıkle kına elbısen mukemmel .ben kınaya duz kırmızı abıye aldım .uzerıne kaftan alcam sadece.
sağlık olsun kuzum önemli olan gelinlik ve oda çok güzel, allah tamamına erdirsin. fiizğinde şahanebana sorarsan renkli pek olmmaış ya , yakından nasıl bilmiyorum ama kırık beyaz tonlarında bişey daha hoş olurdu
kırık beyaz hıc dusunmedım.direk renklı cıceklere baktıgımdan keske bı deneseydım