canımmm muhteşem gerçekten çok beğendim gelinliğiniAllah sağlıklı mutlu sıcacık bir yuva kurmayı nasip etsin inşallahh
cok tsk ederım.kımseye gostermedım daha gelınlıgımı bunu duymaya ıhtıyacım varmıs .anneme babama soruyom guzel sen begenmısın ıste dıyolar.:)
ben yalan söylemeyi beceremem yada laf osun diyee güzelmiş diyemembeğenmeseydim moral bozmamak içinde resmine bakar yorum yapmadan çıkardım sayfadan
gerçekten eğer evlenirken böyle bi gelinlik karşıma çıksaydı mutlaka giymek isterdim
Rabbim gönlünüze göre versin... aileler bu işlerden anlamıyolar yorumlarını kafanıza takmayın.. malum yaşları ilerleyince zevkleri değişiyor ben annemin beğendiği gelinliği giyseydimmhayali bile kötü
evt biliyorum gelınlık ıpli çok sıktılar zaten .patlayacakmıs gıbı duruyor.ne bıleyım ustude boyle oldu gelınlık ısını bıraz aceleye getırmıstım zaten .hep böyleyim zaten.cok tsk ederım yorumun ıcınaltı süper prensES gelinlik cok moda bu yıl nasip olursa insallah bende prenses gelinlik alıcam.ama üstünü cok sevmedim sanki cok sııkmıs ve omuzdan gelen tül ii durmuyo üstü daha güzel olabilirdi.dugagında süper.genele bakarsak güzel kuzum güle güle giy darısı bana insallah:)
evt biliyorum gelınlık ıpli çok sıktılar zaten .patlayacakmıs gıbı duruyor.ne bıleyım ustude boyle oldu gelınlık ısını bıraz aceleye getırmıstım zaten .hep böyleyim zaten.cok tsk ederım yorumun ıcın
ben bu gelınlıgı dugune kadar nasıl saklıycam.kılıfında mı dursun yoksa askıyamı asayım.kırlenır dıyede korkuyorum..
kırlenmez ıns .oyle yapayım artık uzerınedw esku tullerden kapatayım tozlanmasın
evet üstünüde ört güzelcem bişicik olmaz kuzum allah hayırlı etsin darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)hehehhe
dıkımıbıttı teslımaldımama bılmıyorum.nısanlım cok begendı.cok zormus hersey evlenırken.
]
orjinalinden daha güzel olmuş çok begendım:)
Zaten orijinaline pek benZemedi.yanı etegı tamamen farklı.boynum ve göğsüm arası çok mesafeli olmadığından üstüde istediğim gibi duramadı.amannnn bitsede kurtulsam ii kötü
bence de orjinaline benzememiş.. bu daha güzel. ankara da hangi gelinlikçi acaba? resimlerde benim diktirdiğim yere benzettim de. mennun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?