Gelinlik Modelleri gelinliğime bi bakın :)

gelinlik zaten cok guzelmis sanada yakismis
ve ayriyetten bahsettigin detaylarda eklenirse ohh miss gibi cok guzel olur masallahh.
umarim hersey gonlunce olur ve cooook mutlu olursun canim

aminn canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin içinn

canım gelinliğini çok beğendim detayları ile birlikte çok daha güzel olucağına eminimm çok güzel de yakışmışş maşallah ömür boyu mutluluklar şimdiden

canım gelinliğini çok beğendim detayları ile birlikte çok daha güzel olucağına eminimm çok güzel de yakışmışş maşallah ömür boyu mutluluklar şimdiden

teşekkür ederim canımmm

çok güzelmiş .... mutluluklar bir ömür boyuu

askılar bence de çok hoş olur,bu haliyle de çok güzel ama eteklere dokunma bence...çünkü üstünde taşlar var etekte de olursa fazla kaçar gibi geliyor

askılar bence de çok hoş olur,bu haliyle de çok güzel ama eteklere dokunma bence...çünkü üstünde taşlar var etekte de olursa fazla kaçar gibi geliyor

mutluluklar dilerim

Allah mesut etsin:)nazarlardan korusun
çoookk teşekkür ederimm kızlar Allah hepimizi mutlu etsin inş. canım eteğindeki taşlar çok fazla değil zaten pırıltı şeklinde atılacak az daha parlak olsun diye haftaya bitmiş halini teslim alacağım yeni fotor eklerim inş.

canım çok sevindim teslim almana bende gittim pazar günü nurcan hanım çok iyi çok ilgili bende oradan alacağım canım yardımların için.

canım çok sevindim teslim almana bende gittim pazar günü nurcan hanım çok iyi çok ilgili bende oradan alacağım canım yardımların için.

benimde cumartesi provam vardı canım ama daha teslim almadım haftaya alacağım inşallah evet nurcan hanım çok ilgili sağolsun ben her konuda içim rahat olarak aldım canım sende foto ekle alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…