- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
Böyle güzel gelini kim beğenmez , bitmiş haline şimdiden nazar değmesin
umarım tüm evlenenlerin gelinlikleri ve tüm istedikleri gönüllerince olur...
aminn canım amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle güzel gelini kim beğenmez , bitmiş haline şimdiden nazar değmesin
umarım tüm evlenenlerin gelinlikleri ve tüm istedikleri gönüllerince olur...
aminn canım amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
nazar değmesin diyorum.. peri kızı gibi olmuşsun canım..rabbim olmayanlarada göstersin o günleriii =))
çok güzel hayırlı olsun ...
Butun samimiyetimlee soyluyoruum kii gercekten sahanee olmus caniiimm!!! nazar degmesiin gule gule giy
prenses gelinliklere bayılıyorum yaaa çok güzel
gülegüle giyin inş:) acaba bu tam beyazmı yoksakırık beyazmı ????
slm canım öncelikle maşallah demeliyim:) benim istediğim modelle benzerlik gösteriyor üst bedeni sıvama işleme dimi?
dikim yaptırdın herhalde ist. neresi olduğunu söylemende sakınca var mı acaba
ayyy çok yakışmış Maşaallahh :)
canım teşekkür ederim ikinizede evet canım üst bedeni sıvama işleme ama dikim yaptırmadım hazır aldım üzerinde bi kaç değişiklik yaptırıyorum dikim için provalar zorlar diye hiç düşünmedim..kadıköyden aldım canım sadece bi kere provaya gideceğim değişiklikler yapılırken sonra teslim alacağım inş. bu arada aldığım gelinlikçi egenur diye bi yer başka yardımcı olacağım bişey varsa sor canım
öncelikle canlarım gelinliğimin alt kısmına taşlar attırıp içerisinede simli tül koyduracağım bide omuza düşen askılardan yaptıracağım tül taşlı olacak yorumlarken bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim bitmiş halinide koyarım inşallah
Eki Görüntüle 391290
Eki Görüntüle 391291
Saol tatlım egenur gelinliğe uğrayacağım kadıköy biraz pahalı olursa die gitmemiştim açıkçası ama bu hafta gitmeliyim saol bebeğim öptüm
Çook güzel hayırlı olsun bende model araştırırken gördüm çok beğendim tebrik ederim
bende çok beğendim çok yakışmş maşallah eteğin böle çok sade durmuş simli tül fikri süpermiş. şimdiden mutluluklar dilerim
çooook güzelmiş, ben de prenses gelinlik istiyorum ama daha hiç bakmadım. hazırda böyle bir şey bulman ne güzel ya :) sana da çok yakışmış gerçekten, güle güle giy :)
çok güzel canım ya çok beğendim.....
ve dediğin eklemelerde olunca daha da güzel olacak bence...
mutluluklar dilerim