Gelinlik Modelleri gelinliğime bi bakın :)

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
öncelikle canlarım gelinliğimin alt kısmına taşlar attırıp içerisinede simli tül koyduracağım bide omuza düşen askılardan yaptıracağım tül taşlı olacak yorumlarken bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim bitmiş halinide koyarım inşallah

yaaaaa çok güzel
mutluluklarla giy inşallah canım model çalabilirmiyim

Cok guzelmis peri kizi gibi olmusun :) Allah bi yastikta kocatsin mutluluklar dilerim

ben çoook beğendim:) askı detayları bencede daha güzel olur allah tamamına erdirsin mutluluklar:))

kcanım tam prenses modell ıste buu cok guzell cok yakısmıs sanada..:)

Bende çok beğendim çok zarif vede kibar. saçlarınızda siyah zannedersem muhteşem görüntü çıkacak düğününüzde. şimdiden mutluluklar dilerim..

Bende çok beğendim çok zarif vede kibar. saçlarınızda siyah zannedersem muhteşem görüntü çıkacak düğününüzde. şimdiden mutluluklar dilerim..

kcanım tam prenses modell ıste buu cok guzell cok yakısmıs sanada..:)

ben çoook beğendim:) askı detayları bencede daha güzel olur allah tamamına erdirsin mutluluklar:))

çokkk teşekkür ederim valla kızlar iyiki paylaşmışım ya daha çok içime sindi sizlerde beğenince

çooook güzel canım eminim düğününde prensesler gibi olacaksın bir ömür boyu mutluluklar.

maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bir gelinlik ve çok zevklisin allahım bir ömür boyu mutluluk versin canım agız tadınız bozulmasın.:)

çooook güzel canım eminim düğününde prensesler gibi olacaksın bir ömür boyu mutluluklar.

maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bir gelinlik ve çok zevklisin allahım bir ömür boyu mutluluk versin canım agız tadınız bozulmasın.:)

aminn aminn kızlar hepimize nasip etsin Allahım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…