- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzelmis peri kizi gibi olmusun :) Allah bi yastikta kocatsin mutluluklar dilerim
yaaaaa çok güzel
mutluluklarla giy inşallah canım model çalabilirmiyim
Bende çok beğendim çok zarif vede kibar. saçlarınızda siyah zannedersem muhteşem görüntü çıkacak düğününüzde. şimdiden mutluluklar dilerim..
kcanım tam prenses modell ıste buu cok guzell cok yakısmıs sanada..:)
ben çoook beğendim:) askı detayları bencede daha güzel olur allah tamamına erdirsin mutluluklar:))
çooook güzel canım eminim düğününde prensesler gibi olacaksın bir ömür boyu mutluluklar.
maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bir gelinlik ve çok zevklisin allahım bir ömür boyu mutluluk versin canım agız tadınız bozulmasın.:)
ayyy bayıldımmm dediğin detaylarda olursa çok daha şık olucak eminimm
güle güle giy canım düşük askı hoş olur bu gelinlikte
öncelikle canlarım gelinliğimin alt kısmına taşlar attırıp içerisinede simli tül koyduracağım bide omuza düşen askılardan yaptıracağım tül taşlı olacak yorumlarken bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim bitmiş halinide koyarım inşallah
Maşallah prensesler gibi olmuşsun canım,
duvak vs tamamlanınca daha güzel olur,
hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar diliyorum...
öncelikle canlarım gelinliğimin alt kısmına taşlar attırıp içerisinede simli tül koyduracağım bide omuza düşen askılardan yaptıracağım tül taşlı olacak yorumlarken bunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim bitmiş halinide koyarım inşallah
Maşallah prensesler gibi olmuşsun canım,
duvak vs tamamlanınca daha güzel olur,
hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar diliyorum...
çok tesekkür ederim canım sevindim begenmene
harbiden prenses gibi olmuşsun canım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
çok tesekkür ederim canım sevindim begenmene
Böyle güzel gelini kim beğenmez , bitmiş haline şimdiden nazar değmesin
umarım tüm evlenenlerin gelinlikleri ve tüm istedikleri gönüllerince olur...