simdı bunda tarlatan var mı ?
canım şimdi gördüm gelinliğini. mail attığın iyi olmuş. sıra sıra olmuş düğmeler ve ilk baştaki eklediğin fotoda gelinliğin düğmesiz şekli çok daha güzel görünüyordu.
canım birde yaka kısmında da deişiklik yaptıracağım diye yazmışsın sanırım ölee hatırlıyorum. aklına ne takıldı merak ettim. bu şekilde çok güzel duruyor aslında...
canım bende takipçinim
bende grace kelly'nin gelinliğini baz alarak tasarlattım gelinliğimi, seninki de çok şık oluyor, mutlulukla giyeriz hepimiz inşAllahhhhhh
çok teşekkür ederim sizlere kızlar, amin inşallah. bu grace kelly modelini güzel yapmak da amma zormuş. toplamda 10 prova filan yapacağım herhalde tam istediğim gibi olsun diyeseninki ne alemde, dikiliyor mu? konusunu aç da görelim
cnm ilk sayfadaki gelinliğindeki pile drapeyi beğenmemiştim. ama şimdi kullandığın büzgü drape daha hoşuma gitti
evet düğmeler özensiz görünüyor,zaten sende bunun farkındasın. birde içindeki bustiyer görünüyormu bana mı öyle geliyor anlamadım:44: yani straplez görüntüsü var,hiç hoşuma gitmedi. için görünüyor sanki. astar yapılacakmı içine yoksa böylemi kalacak?
hımm anladım cnm
ama keşke daha farklı bi astar kullanma şansın olsaydı ve içindeki straplez görüntüsü ortadan kalksaydı. bu astar işini ben hiç ama hiç anlamıyorum. bende nişanda elbise dikdirdim,tam 3 kattı. yani dışarıdaki katı elbisenin kendisiydi ve içinde iki kat daha kumaş vardı. ben şok olmuştum.içimin görünmesine imkan yoktu. bu 3 katın üstünde artı olarak dantel ve işleme vardı. ay o elbiseyi nasıl taşıyabildim aklım almıyor. şimdi 5 dk duramam içinde çok ağırdı
buarada senin yerinde olsam,başkalarının düşünceleri için kendimi bu kadar yıpratmam. bende çevrem ne der? ya beğenmezlerse? diye çok düşünürüm ama inan yanlış yapıyoruz.hele hele gelinlik için kimse umrumda olmaz. bu senin en özel günün, bugünde başkalarını memnun etme çabasından uzak olmalısın.
ailede ilk kaplı gelin sen olacakmışsın ne güzel.Allah diğer aile fertlerine de nasip etsin inş.
ama sen kendi içine sinen birşeyi onları düşünmeden yaptırırsan, eminim onlarda beğeneceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?