• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimdeki drape konusunda yardım

çok teşekkür ederim, senin zevkini az çok biliyorum o yüzden beğenmene sevindim. üst kısımda, ana gövdenin straples olan kalıbı bittikten sonra sadece astar kalınca bir geçiş oluyor, evet. ama o geçiş fotoğrafta biraz fazla belirgin. ışık tam üstten vuruyor, flaş patlaması gibi bir olay olmuş. yoksa gün ışığında hafif bir geçiş görünüyor. aslında ben geçiş belli olmasın isterdim, malum kapalı bir gelinlik. ama üstü senin tabirinle "robot" gibi durmasın diye en kalınından viskon likralı bir astarla kapladık. o da böyle bir sonuç doğurdu.

kolları ben de aynen düğmeli yapacağım, zaten dar kolda elin geçmesi için şartmış...

keşke bende istanbulda olabilseydim dediğim anlar öyle çok oldu ki bu çeyiz alışverişinde..

terzin güzel iş çıkaracak inşallah! sende bu konuda epey araştırma yapınca sonucun güzel olacağına içten inanıyorum ben :21:

en alttaki senin kendi üzerinde olan gelinlik çok yakışmış canım çok hoş durmuş.drapeler güzelde alt etek saten kumaşla fazla kapanmış.parıltılı dantelli olan (altta kalan) kısım daha hoş o kısım daha çok görünmeli bana göre.mutlulukar dilerim şimdiden

Son düzenleme:
gerçekten beğenmenize sevindim kızlar...

gelin başımın neredeyse aynısını buldum:
09_1279348459.jpg

ben kumaşın üzerine buradaki gibi sıra taş işletmeyeceğim, sadece kenarında dantelle sade saydam olmayan bir kumaş olacak ama üzerine de bir taç takacağım inşallah:
2001970318771299888_rs_1252699720.jpg

Kızlar bugün yeni provam vardı. Yine iğnelendim bol bol. Bu sefer drapeleri pile değil de büzgü şeklinde yaptık. Şu an çok fazla iğne olduğu için çizgi çizgi gibi duruyor ama aslında daha belirsiz drapeler. Kollar ve düğmeler bitti ancak yakada değişiklik istedim.

Üstteki dantele aplik yapılacak ve dantel sıklaştırılacak. Etekteki organzenin altı katlı olmayacak, ilk sayfadaki balık kesimde olduğu gibi kesilecek, dantel biraz daha görünecek.

Şimdilik bu kadar...

db111322.jpg

canım boynundan inen düğmeler biraz fazla - sık değil mi sence bana gereksiz gibi göründü bilemiyorum yinede.

Son düzenleme:
Çok zarif olmuşsun minenes vücut hatlarında çok güzel harika bir gelin olacaksın

canım drapeler böyle daha güzel duruyor benim de belimde kuşak gibi bir drape var oda böyle sadece büzükler halinde..
ondan çok doğal duruyor...
canım hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur her şey...

Yaaa onu ben de hissediyorum aslında. Ama dikmişler işte kaprisli olmak istemiyorum, bilemedim bir yandan. Şu açıdan aynı hissi veriyor mu?

2678605d.jpg

tatlım ince bir çizgi gibi duruyor bu açıdan bakılınca da
aslında hafifletseler biraz düğmeleri...
bir de resimden mi öyle anlaşılıyor bilmiyorum ama düğmelerin rengi de gelinliğine göre daha beyaz mı kalmış sanki
ya da isli gibi bir beyaz???

Düğmeleri kendi kumaşından yaptılar diye biliyorum ama benim de içime sinmeyen bir mesele var. Onu biraz daha kurcalamam lazım...

Düğmeleri kendi kumaşından yaptılar diye biliyorum ama benim de içime sinmeyen bir mesele var. Onu biraz daha kurcalamam lazım...

canım bence düğmelerin kadar sık durması üst üste binmiş olması sinmedi içine
çünkü ilk koyduğun resimdeki düğmelerde bir rahatlık var üst üste binmemişler ve doğal duruyorlar hatta ben rukiye taşçının düğün fotolarındaki gelinliklerinden birinde de bu tarz bir gelinlik görmüştüm
onun da düğme kısımları rahattı....

o acıdan iyi gibi ama bi arkadaşın dedigi gibi sanki farklı görünüyor düğmeler rengi farklı gibi sanki ama resimden öyle gözüküyor da olabilir canım. biraz rahatlatabilirler orayı.

ilk resımde daha guzel gozukdu gozume bı sey var ama anlamadım ama bu halıde guzel ayrıca arkadslara katılıyorum dugmeler azaltılsa daha ıyı olur

Benim de düğmeler sinmedi içime, mail attım şimdi söktürüyorum. Öndeki drapelerin çarpaz buluşması da ilkinde daha güzel olmuş, ben de fark ettim, onu da yazdım düzelttireceğim. İnşallah bu saatten sonra yapabilirler. Gelinlikçime de zorluk çıkarmak istemiyorum ama içime sinmediyse ne yapabilirim ki...

gelinliğin çok güzel oluyor minenes.düğmeler konusuna bende katılıyorum.takipçinim bu arada düğün günü fotoğraflarını görmeyi çok isterim umarım koyarsın buraya ayrıntılı bir şekilde:16:bu arada düğünün ne zaman:17:

Son düzenleme:
gelinliğin çok güzel oluyor minenes.düğmeler konusuna bende katılıyorum.takipçinim bu arada düğün günü fotoğraflarını görmeyi çok isterim umarım koyarsın buraya ayrıntılı bir şekilde:16:bu arada düğünün ne zaman:17:

canım düğünüm daha 1 ekimde, uygun fiyatlı olsun diye şimdiden diktiriyorum. şubat sonundan beri dikiliyor. kilom da değişmeyeceği için böyle daha iyi oldu açıkçası.

gelinliğim bittiğinde ben zaten kendi fotoğraf makinemle ayrıntılı fotoğraf çekip ekleyeceğim, benzerini isteyenlere fikir olsun diye.

canım düğünüm daha 1 ekimde, uygun fiyatlı olsun diye şimdiden diktiriyorum. şubat sonundan beri dikiliyor. kilom da değişmeyeceği için böyle daha iyi oldu açıkçası.

gelinliğim bittiğinde ben zaten kendi fotoğraf makinemle ayrıntılı fotoğraf çekip ekleyeceğim, benzerini isteyenlere fikir olsun diye.

Fotoğrafı bekliyorum :68:
Bu arada ben de hafta sonu evlendim :64: albümüme gelinliğimi koydum sade gelinliğimi:69:

Back