Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim, senin zevkini az çok biliyorum o yüzden beğenmene sevindim. üst kısımda, ana gövdenin straples olan kalıbı bittikten sonra sadece astar kalınca bir geçiş oluyor, evet. ama o geçiş fotoğrafta biraz fazla belirgin. ışık tam üstten vuruyor, flaş patlaması gibi bir olay olmuş. yoksa gün ışığında hafif bir geçiş görünüyor. aslında ben geçiş belli olmasın isterdim, malum kapalı bir gelinlik. ama üstü senin tabirinle "robot" gibi durmasın diye en kalınından viskon likralı bir astarla kapladık. o da böyle bir sonuç doğurdu.
kolları ben de aynen düğmeli yapacağım, zaten dar kolda elin geçmesi için şartmış...
canım boynundan inen düğmeler biraz fazla - sık değil mi sence bana gereksiz gibi göründü bilemiyorum yinede.
Yaaa onu ben de hissediyorum aslında. Ama dikmişler işte kaprisli olmak istemiyorum, bilemedim bir yandan. Şu açıdan aynı hissi veriyor mu?
Düğmeleri kendi kumaşından yaptılar diye biliyorum ama benim de içime sinmeyen bir mesele var. Onu biraz daha kurcalamam lazım...
gelinliğin çok güzel oluyor minenes.düğmeler konusuna bende katılıyorum.takipçinim bu arada düğün günü fotoğraflarını görmeyi çok isterim umarım koyarsın buraya ayrıntılı bir şekildebu arada düğünün ne zaman
canım düğünüm daha 1 ekimde, uygun fiyatlı olsun diye şimdiden diktiriyorum. şubat sonundan beri dikiliyor. kilom da değişmeyeceği için böyle daha iyi oldu açıkçası.
gelinliğim bittiğinde ben zaten kendi fotoğraf makinemle ayrıntılı fotoğraf çekip ekleyeceğim, benzerini isteyenlere fikir olsun diye.