en alttakı gelınlık guzelmıs
çok sağol, en alttaki benim dikimde olan gelinliğimdrapeler güzel duruyor yani sana göre...
ama duvagını uzun yap bence canım kısa olmasın
Canım gelinliğim başörtülü olacakO yüzden duvak kullanmayacağım, daha doğrusu duvağımla başörtüm bir olacak. Hepsi bitince paylaşırım inşallah.
Bu arada, gelinliğin zaten 1-1,5 metre kadar bir kuyruğu var.
Gelinliğiniz çok zarif olmuş.Mutluluklar dilerim
Bu arada terzinizide tebrik etmek lazım iyi iş çıkarmış
o üstteki kumaş ipek organza. bana ilk tafta önermişlerdi ancak ben biraz daha uçuş uçuş dursun diye organzayı seçtim. bakalım, bugün dikmesinler dedim, bir daha uğrayıp başka alternatifler deneyeceğim. kumaşı kestikleri için malesef değişim şansım çok kısıtlı
bu arada, seçenek olarak drapeleri ütületebilirim, yani daha basık dururlar.
ayrıca, üstteki dantele biraz aplik yaptırmayı düşünüyorum, yani deseni daha sık olacak ve daha fazla taş olacak üstte. ayrıca bir de önden baskı düğmeler inecek tek sıra.
taslak haldeki gelinliğin bu kadar güzelse dikilmişi nasıl olur diye düşünmüyor değilimçok zarif görünüyor gerçekten.. dediğin gibi drapeler dikkat çekiyor. dantelden gözle drapeye kayıyor. ama eminimki sen onada bir yol bulursun canım
kolları çok güzel oturtulmuş. robot gibi bir görüntüsü yok. birde üst kısmına straplez gibi alttan görünüyoo ya nasıl bir kumaş uygulaması yapıldı canım??
grace kelly deki gibi kollarda kumaş düğme düşünüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?