Gelinlik Modelleri Gelinligimde bitti :) oleyy

farklı ve cok guzel bır gelınlık olmus..
Allah tamamına erdırsın canım a.s.

çok değişik gelinlik çok güzel olmuş .mutluluklar

vayyy cok iddialı ve sıradısı hakkatten güle güle giy bir ömür boyu mutlulukalar dilerim
yalnız o yeşil yerler gri olsa daha hos olurdu sanki yinede zevk senin tatlım tebrik ederim

canim o taslar yesil degil altin sarisi , fotoda nedense oyle gozukuyo birde arkadaslar gelinligim kirik beyaz oda fotoda beyaz gozukuyo anlayabilmis degigilim nedenini a.s.

canım şimdiye kadar gördüğüm en ilginc gelinsin=) hele ki ogün kim bilir ne güzel olucak maşallah =) düğününe gelenler asla unutamayacak seni gelinliğini çok güzel bir şey bu yüzden =)

benim de hiiiiç tarzım değil :1no2:
zevkler ve renkler tartışılmazmış canım
mutluluklar dilerim

arkadaslar bu arkadasimz evlendi ve dügün fotograflari ve dügün vidosuda bu sitete mevcut, isterseniz ordan bakin

canım düğün fotoğraflarını da gördüm, marjinal bir gelin olmuşsun, düğününüz de güzel geçmiş anlaşılan.
ama sanki düğün fotoğraflarından biraz daha toplusun sen ama buradaki manken daha zayıf gibi, bu sen misin?
yoksa birkaç kilo mu almıştın düğüne kadar? bu detay aklıma takıldı da naniknanik

anladığım kadarıyla hayalindeki gelinliği diktirebilen şanslı kızlardan olmuşsun ne güzel..:1hug:

ama ben bu kadar dekolte yaptırmazdım sanki.. akrabalarımın yanında filan.. mini etek ve hafif göğüs dekoltesi ben de çok severim normalde, giyerim de arada ama gelinliğimi çok dekolteli yaptırmayı düşünmüyorum.. büstiyer tarzı olabilir, hafif bir sırt dekoltesi de olabilir ama derin bir göğüs dekoltesi çok iddialı bence

gelinlik saflığın, zerafetin sembolü denir ya o nedenle bence çok fazla dekolteli olmamalı..:1rolleyes:

ama benim fikrim bu tabi canım..

mutluluklar dilerim sana..a.s

Son düzenleme:
ayy bende bakmak ıstıyorum ama nerde bulamadım
gelnlık hıc tarzım deıl acıkcası saflığın sembolu olduğu için dekolte yakısmıyo ama zevk meselesı tabı mutluluklar

bencede üst tarafındaki dekolte fazla olmus cnm yoksa güzel gelinlik
ama senin tercihindir senin secimin bişe diyemem
mutluluklarrrrrrrrrrr........

bende gormek ıstıormm denıyorum acılmıyoorr((
nerden bakabılırım dugun fotograflarına valla merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…