Gelinlik Modelleri Gelinligimde bitti :) oleyy

melda_rose

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
160
30
643
İngiltere
23 agustos dugunum var turkiyede :dance: nikahim gecen sene oldu dugunde bu sene , gelinligin altinda tarlatan yok turkiyeden alcam tarlatani , bide uzun gibi gozukebilir cunku ayakkabisiz cekindim resmi :asigim:

cok sırın kır gelınlıkı gıbı olmsu allahım mesut etsıın canım sanda yakısmıs am ıcıne sudgen kagıt sudgenler var onları tercıh ederım gogusleını yukatı kaldııe ve toplar

Farklı olsun istemişsin belli, bence çok şık olmuş ve özenli hazırlanmış.Mutluluklar diliyorum.Düğün fotoğraflarını da bekleriz.

gule gule gıy canım..harıka olmus.degısık bısey..farklı modeller varsa banada atarmısın canım özelden..bende bakıyorumda

cok tesekkur ederim canlarim ,dugun fotolarini ertesi gun hemen koyacam ,bu gelinlik icin cok ugrasildi o gordugunuz taslarin hepsi tektek islendi hicbiri yapistirma degil ,begendiginize cok sevindim a.s.Şeniz

Son düzenleme:
gule gule gıy canım..harıka olmus.degısık bısey..farklı modeller varsa banada atarmısın canım özelden..bende bakıyorumda

suan elimde farkli modeller yok ama bulursam mutlaka atarim ozelden , seni cok iyi anliyorum bende cookk aradim ama baktigim hicbir gelinligi begenemedim en son bu benim gelinligi tesadufen gordum ,ve bu modeli cizende turk sanirim cunku turk bir gelinlik internet sayfasinda buldum sayfanin ismini ozlden atacam bir bakarsin oraya canim

Back