Gelinlik Modelleri Gelinliğim..:))

Canım yorumların içim çok teşekkür ederim benim de çok içime sindi gelinliğim cıvıl cıvıl şeyleri çok sevdiğim için beni yansıttı :)

çok güzel olmuş canım üstüne tam oturmuş çok beğendim ayrıca erken halletmişsin gelinliğini ne güzel ben daha yeni siparişini verdim

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım üstüne tam oturmuş çok beğendim ayrıca erken halletmişsin gelinliğini ne güzel ben daha yeni siparişini verdim

Canım teşekkür ediyorum ben biraz garanticiyim de herşeyi önceden halletmeyi seviyorum ama zaten 15 günde dikildi gelinliğim seninki de hemen olur çok da güzel olur inşallah canım mutluluklar dilerim

Canım teşekkür ediyorum ben biraz garanticiyim de herşeyi önceden halletmeyi seviyorum ama zaten 15 günde dikildi gelinliğim seninki de hemen olur çok da güzel olur inşallah canım mutluluklar dilerim

benim gelinliğim 2 ay sonra teslim edilicekmiş. dikimi sona bırakıyorlar dar ya da bol gelmesin diye inş. güzel olur çok heyecanlıyım

Bunun kuşak rengine falan bayıldım ya, nerden aldın? kardeşim için bakıyoruz biz ama denediğimizde foto çektirmiyorlar sağolsunlar

maşAllah çok yakışmış, allah mesut etsin.

Bunun kuşak rengine falan bayıldım ya, nerden aldın? kardeşim için bakıyoruz biz ama denediğimizde foto çektirmiyorlar sağolsunlar

İpeksin teşekkür ederim canımm seni de inşallah:)

inancyilmaz izmirden aldım canım bende gelinlik denerken annem uzakta olduğu için ona göstereyim diye fotoğraf çekmek istiyordum ama banamısın demiyorlardı ancak dikildikten sonra işte :)))

gerçekten tam bir zevkin göstergesi olmuş gelinliğin harika...bayıldım :)) burada bi çok gelinlik görüyorum forumda... maalesef pek çoğu zevksiz geliyor... ama seninki tam benlikmiş :))

gerçekten tam bir zevkin göstergesi olmuş gelinliğin harika...bayıldım :)) burada bi çok gelinlik görüyorum forumda... maalesef pek çoğu zevksiz geliyor... ama seninki tam benlikmiş :))

Canım çok teşekkür ediyorum bende çok zor beğenirim zevkime göre de bulamadım zaten o yüzden kafamda oluşturup diktirdim beğenmene sevindim

Merhabaaaa! Şimdiden tebrikler diyorum veee bi ömür mutluluklar diliyorum. Ben de bu yıl evleniyorum ve gelinliğin benim kendim için hayal ettiğim gelinlik biliyor musun :) Ben de izmirdeyim. Hangi modaevinde diktirdin söyler misin?

Merhabalar,Zen moda evi canım çankayada inşallah sende istediğin gibi bi gelinlik bulursun,mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…