- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
çiçek ve kuşağın renkli uyumlu oluşu, arkadan sırtın ipli olması ve duvağın kısa olması hoşuma gittikısacası sevdim :) normalde ben de dantel güpür severim ama bu da güzel durmuş canım güle güle kullan
çok tatlı yaaaaaaaaa
gerçekten çok güzel olmuş ya
çok güzel olmuş canım üstüne tam oturmuş çok beğendimayrıca erken halletmişsin gelinliğini ne güzel ben daha yeni siparişini verdim
Canım teşekkür ediyorum ben biraz garanticiyim de herşeyi önceden halletmeyi seviyorum ama zaten 15 günde dikildi gelinliğim seninki de hemen olur çok da güzel olur inşallah canım mutluluklar dilerim
benim gelinliğim 2 ay sonra teslim edilicekmiş. dikimi sona bırakıyorlar dar ya da bol gelmesin diyeinş. güzel olur çok heyecanlıyım
Merhabalar kızlar,
Uzun uğraşlar sonucu gelinliğimi aldım annemin benim ve en yakın arkadaşımın tasarımı çok hoş bir kır düğünü gelinliği oldu bence :) Tam beni yansıttı,sizlerin de görmesini istedim :)
Eki Görüntüle 718975 Eki Görüntüle 718976
maşAllah çok yakışmış, allah mesut etsin.
Bunun kuşak rengine falan bayıldım ya, nerden aldın? kardeşim için bakıyoruz biz ama denediğimizde foto çektirmiyorlar sağolsunlar
gerçekten tam bir zevkin göstergesi olmuş gelinliğin harika...bayıldım :)) burada bi çok gelinlik görüyorum forumda... maalesef pek çoğu zevksiz geliyor... ama seninki tam benlikmiş :))
çok güzel... ömür boyu mutluluklar...
Merhabaaaa! Şimdiden tebrikler diyorum veee bi ömür mutluluklar diliyorum. Ben de bu yıl evleniyorum ve gelinliğin benim kendim için hayal ettiğim gelinlik biliyor musun :) Ben de izmirdeyim. Hangi modaevinde diktirdin söyler misin?
çok çokk güzelll yaaa bayıldımmmmm
Gerçekten çok beğendim, kuşağın rengi mükemmel olmuş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?