• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim..:))

gizeeemmmm muhteşem olmuş bayıldım bayıldııııımmmm :2: :2:

peri kızı olmuşsun çok duygulandım..

Canımmm çok teşekkür ederim tatlımmmm:))))) beğenmene öyle sevindim kii şimdi içime daha çok sindi :118:

hiç şüphesiz harika olacaksın.. :12:

bomba haberi vereyim mi gizemim? 8.9.2013 olan düğün tarihim 6.9.2013'e geri çekildi :1:

niye? çünkü sözleşme yapmadan güvendiğim adamlar salonu vermişler başkasına.. haklılar ama bu pazar tutarız demiştik neyse pazar olacaktı şimdi cuma oluyor.. salonu tuttuk etstur'dan da otelimizi satın aldık nikah işlemleri kaldı sonrada gelinlik..

çok mu çok güzel olacak inşallah düğünlerimiz sıkıntısız sorunsuz.. maşallah biz gelinciklereee :nazar: :nazar:

hiç şüphesiz harika olacaksın.. :12:

bomba haberi vereyim mi gizemim? 8.9.2013 olan düğün tarihim 6.9.2013'e geri çekildi :1:

niye? çünkü sözleşme yapmadan güvendiğim adamlar salonu vermişler başkasına.. haklılar ama bu pazar tutarız demiştik neyse pazar olacaktı şimdi cuma oluyor.. salonu tuttuk etstur'dan da otelimizi satın aldık nikah işlemleri kaldı sonrada gelinlik..

çok mu çok güzel olacak inşallah düğünlerimiz sıkıntısız sorunsuz.. maşallah biz gelinciklereee :nazar: :nazar:

Sende güzeller güzeli olacaksın tatlımm herşeyde istediğin gibi olacak inşallah 1 gün arayla evleniyoruz kızzzzz:)))) benim düğün de perşembe günü olacak takma kafana hiçbirşeyi ayrıca çok eğleneceğiz biz:)) bizde ets turdan aldık oteli 9 unda gidiyoruz spice otel e antalya belek te. siz nereye karar verdinz kuzum?? :54:

gerçekten çok güzel bayıldım tam bi peri kızı gibi :52: normalde sırf tül olan gelinlik modellerini beğenemem seninkine bayıldım ama sana da çok yakışmış :nazar: maşallah:nazar:

Sende güzeller güzeli olacaksın tatlımm herşeyde istediğin gibi olacak inşallah 1 gün arayla evleniyoruz kızzzzz:)))) benim düğün de perşembe günü olacak takma kafana hiçbirşeyi ayrıca çok eğleneceğiz biz:)) bizde ets turdan aldık oteli 9 unda gidiyoruz spice otel e antalya belek te. siz nereye karar verdinz kuzum?? :54:

güzel gönlüne sağlık kuzum aynen bir gün aramız var her şey yolunda gidecek inşallah :12:

bütçe sıkıntılı biraz spice da gözüm kaldı ama olsun sevdiceklerimizle her yer güzel olur inşallah :1:

alanya da olacağız biz de 7sinde q premium resort'ten aldık bizde spice'a da bebiş olmadan gideriz inşallah benim yerime de bir güzel keyfini çıkar bol bol fotoğraf çek bende çekerim birbirimize yaşatırız tekrar o günleri wuhuuuuuu :16: :16:

güzel gönlüne sağlık kuzum aynen bir gün aramız var her şey yolunda gidecek inşallah :12:

bütçe sıkıntılı biraz spice da gözüm kaldı ama olsun sevdiceklerimizle her yer güzel olur inşallah :1:

alanya da olacağız biz de 7sinde q premium resort'ten aldık bizde spice'a da bebiş olmadan gideriz inşallah benim yerime de bir güzel keyfini çıkar bol bol fotoğraf çek bende çekerim birbirimize yaşatırız tekrar o günleri wuhuuuuuu :16: :16:

sevdiklerimizle heryer cennet tabi kuzum ne önemi var bundan sonra heryer bizimm en güzel yerlere gideriz, kafa nereye biz oraya :52::52:

Merhabalar kızlar,
Uzun uğraşlar sonucu gelinliğimi aldım annemin benim ve en yakın arkadaşımın tasarımı çok hoş bir kır düğünü gelinliği oldu bence :) Tam beni yansıttı,sizlerin de görmesini istedim :)

Eki Görüntüle 718975 Eki Görüntüle 718976

çiçek ve kuşağın renkli uyumlu oluşu, arkadan sırtın ipli olması ve duvağın kısa olması hoşuma gitti :31: kısacası sevdim :) normalde ben de dantel güpür severim ama bu da güzel durmuş canım güle güle kullan :34:

Back