alt kısma bayıldım
güle güle giy
çooook hoşş:) çok zarif.
bence gayet güzel olmuş için rahat olsun :)
Çok güzel olmuş ve çok yakışmış gerçekten..
şık....allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.
Çok şık, çok beğendim. Mutlulukla giy. Üst kısmı çok zarif, fakat biraz yukarıda duruyor gibi. Ama kendi isteğinleyse sorun yok. Gerçekten çok hoş bir gelinlik. İçin rahat olsun
bende çok beğendim çok zarif olmuşsun, tabi insan duvak saç makyaj derken o gelinlikte bambaşka bir havaya bürünüyor mutluluklar dilerim :)
çok güzel canım bnmkininde kollarıöle olcak bnmkide azcık yukarıda ama olsun gayetgüzel duruyor eminim prensesler gibi olacaksın mutluluklar dilerim :)
gerçekten maşallah bayıldım sanada çok yakışmış hep böyle mutlu ol inşallah :)
gelinliğin harika olmuş, buketineyse bayıldımmmmmmmmmmmmyakası dediğin gibi biraz yukarda kalmış ama senin sonradan yazdığın yorumu okuyunca tekrar fotoğrafa baktım öylelikle farkettim yani. bilerek öyle tercih etmişsen için rahat olsun bence, hiç de kötü durmamış.
ben de yaka kısmının biraz yukarda olduğunu düşünenlerdenim,ama genel olarak çok güzel:)
Bende çok beğendim. Mutluluklar dilerim. Ama bana sorarsanız kolları dirsek altına kadar dantel olsa çok daha asil ve şık olurmuş diye düşünüyorum. ama yine de çok güzel:))
çok güzel canım. çok yakışmış ama anlamadım kollar takılacak demişsin uzun kol mu olacak yoksa böyle askıyla mı kalcak
altı tül dimi bunun çok şık çok güzel sanada çok yakışmış ALLAH MUTLU ETSİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?