• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim

Çok şık, çok beğendim. Mutlulukla giy. Üst kısmı çok zarif, fakat biraz yukarıda duruyor gibi. Ama kendi isteğinleyse sorun yok. Gerçekten çok hoş bir gelinlik. İçin rahat olsun:34:

Çok şık, çok beğendim. Mutlulukla giy. Üst kısmı çok zarif, fakat biraz yukarıda duruyor gibi. Ama kendi isteğinleyse sorun yok. Gerçekten çok hoş bir gelinlik. İçin rahat olsun:34:

evet görünmesini ben istemediğim için yukarıda oldu malesef ben de onu takıyorum işte :59:

bende çok beğendim çok zarif olmuşsun, tabi insan duvak saç makyaj derken o gelinlikte bambaşka bir havaya bürünüyor mutluluklar dilerim :)

çok güzel canım bnmkininde kollarıöle olcak bnmkide azcık yukarıda ama olsun gayetgüzel duruyor eminim prensesler gibi olacaksın mutluluklar dilerim :)

bende çok beğendim çok zarif olmuşsun, tabi insan duvak saç makyaj derken o gelinlikte bambaşka bir havaya bürünüyor mutluluklar dilerim :)

çok güzel canım bnmkininde kollarıöle olcak bnmkide azcık yukarıda ama olsun gayetgüzel duruyor eminim prensesler gibi olacaksın mutluluklar dilerim :)

gerçekten maşallah bayıldım sanada çok yakışmış hep böyle mutlu ol inşallah :)

çok teşekkür ederim inanın içimi rahatlattınız :) duvağım yaklaşık etek ucuna kadar geliyor ve kenarları güpürlü tacımıda incilerden özel yaptırdım çiçeğim de bu umarım dediğiniz gibi saç makyaj derken hepsi birbirine uyum sağlar :)

$2013005-1-500x500.jpg

gelinliğin harika olmuş, buketineyse bayıldımmmmmmmmmmmm:46: yakası dediğin gibi biraz yukarda kalmış ama senin sonradan yazdığın yorumu okuyunca tekrar fotoğrafa baktım öylelikle farkettim yani. bilerek öyle tercih etmişsen için rahat olsun bence, hiç de kötü durmamış.

ben de yaka kısmının biraz yukarda olduğunu düşünenlerdenim,ama genel olarak çok güzel:)

Bende çok beğendim. Mutluluklar dilerim. Ama bana sorarsanız kolları dirsek altına kadar dantel olsa çok daha asil ve şık olurmuş diye düşünüyorum. ama yine de çok güzel:))

gelinliğin harika olmuş, buketineyse bayıldımmmmmmmmmmmm:46: yakası dediğin gibi biraz yukarda kalmış ama senin sonradan yazdığın yorumu okuyunca tekrar fotoğrafa baktım öylelikle farkettim yani. bilerek öyle tercih etmişsen için rahat olsun bence, hiç de kötü durmamış.

çokkkk teşekkür ederim :34:

ben de yaka kısmının biraz yukarda olduğunu düşünenlerdenim,ama genel olarak çok güzel:)

teşekkür ederim napalım artık bakalım düğün günü giyince nasıl olacak :)

Bende çok beğendim. Mutluluklar dilerim. Ama bana sorarsanız kolları dirsek altına kadar dantel olsa çok daha asil ve şık olurmuş diye düşünüyorum. ama yine de çok güzel:))

bu gelinliği mağazada giydiğimde çok beğendim üzerinde değişiklik yaptırmakta istemedim açıkcası :)
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

çok güzel canım. çok yakışmış ama anlamadım kollar takılacak demişsin uzun kol mu olacak yoksa böyle askıyla mı kalcak

altı tül dimi bunun çok şık çok güzel sanada çok yakışmış ALLAH MUTLU ETSİN CANIM

:) Benim gelinliğime benziyoooo..Ama benimkinin göğüs altında taç şeklinde taşları vardı.Gelinliğe biraz ışıltı gerekli bence. böyle minik kolları olan gelinliklerin çok daha asil göründüğünü düşünüyom ben..Güle güle giy doya doya giyy sonra özlüosun:))

yaka kısmı dışında güzel ama oraya müdahale edilmeli

Back