• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim...

kızlarr sorum var;
sizce bu gelinlkle uzun duvak mı yoksa kısa duvak mı kullanmalıyım? hangisi daha hoş olur?

ben gelinliğin arkasında kapatılacak bir ayrıntı yoksa her zaman uzun duvak derim. gelin için gelinlikten bile daha çarpıcı bir ayrıntı :69:

ben gelinliğin arkasında kapatılacak bir ayrıntı yoksa her zaman uzun duvak derim. gelin için gelinlikten bile daha çarpıcı bir ayrıntı :69:

PEKİ kısa duvağın üzerine hani fotoğrf çekimi için ve de stüdyoya ilk giriş için taksam nasıl bi görüntü olur acaba? çünkü düğün esnasından bana çok ayak bağı oluru gibi gelio?

gelinliğinde cok güzelmiş canım yani resimdeki cok güzel bi model cok güzel duruyo ama dikenler tam aynısnı malesef pek yapamıyolar insallah tam istediğin gibi olur hersey . :)

çok güzelmiş cnm:)

üstteki modelde mat organze yada ipek organze kullanılmış.
aa sizin ki cam organze.
oyüzden duruşu da değişiyor tabi.
ama siz beğendiyseniz son halini sorun yok
amma velakkin beğenmedim ama diktirdik bikere diyorsan hiç öyle düşünme
daha kapora var elinde ve istediğin gibi olmadığını dile getir düzeltsinler olmadı baştan diksin.
ben vakti zamanında kumaşı seçmiştim
modelin nasıl dikilebileceiğini bile öğrenmiştim öyle gitmiştim gelinlikçiye
yoksam elinde ne varsa sana ponu dayatıo bu böyle yapılıor diyip farklı model çıkarıyorlar
renkte bile diretiyorlar ki her renk her gelinliğe gitmiyor
sen artık diktirmişsin ama en azından yazılarımızı okuyanlar daha bilgili hareket ederler
her gelinlikçi her modeli çıkarıp dikebilir diye birşey yok malesef

üstteki modelde mat organze yada ipek organze kullanılmış.
aa sizin ki cam organze.
oyüzden duruşu da değişiyor tabi.
ama siz beğendiyseniz son halini sorun yok
amma velakkin beğenmedim ama diktirdik bikere diyorsan hiç öyle düşünme
daha kapora var elinde ve istediğin gibi olmadığını dile getir düzeltsinler olmadı baştan diksin.
ben vakti zamanında kumaşı seçmiştim
modelin nasıl dikilebileceiğini bile öğrenmiştim öyle gitmiştim gelinlikçiye
yoksam elinde ne varsa sana ponu dayatıo bu böyle yapılıor diyip farklı model çıkarıyorlar
renkte bile diretiyorlar ki her renk her gelinliğe gitmiyor
sen artık diktirmişsin ama en azından yazılarımızı okuyanlar daha bilgili hareket ederler
her gelinlikçi her modeli çıkarıp dikebilir diye birşey yok malesef

haklısın... bugün almaya gidicem son kez bi bakıcam, ama fena bulmadım ben bi de nişanlımın görmesini istyrm ama görsün mü görmesn mi hala karar veremedim :( sizce?

valla ben göstermiştim oyüzden görebilir diyicem:)
sonuçta saçın makyajın olmadan gelinlikle tam bütünleşemiyorsun nekdar güzel dursada
oyüzden büyüsü bozulmazmış gibi geliyor bana
gidin nişanlında görsün etraflıca bakın beğenmediğin varsa söyle yapsınlar
hayırlı olsun şimdiden mutluluğunuz daim olsun

merhaba,

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım :) son halinin fotoğrafı varsa ekleyebilir misin bitanem? ben çok merak ediyorum :)

iyi günler...

merhaba,

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım :) son halinin fotoğrafı varsa ekleyebilir misin bitanem? ben çok merak ediyorum :)

iyi günler...

maalesef canım ya en son alırken foto çekmek hiç aklıma gelmedi gelnliğe bakmaktann :( ama bi hafta sonra resmleri koycam zaten canım düğünmden ;)

$SDC10220.jpg $SDC10225.jpg $SDC10230.jpg $SDC10244.jpg $SDC10256.jpg $SDC10220.jpg $SDC10225.jpg $SDC10230.jpg $SDC10244.jpg $SDC10256.jpg

düğünümden kareler...merak edenlere...

mutluluklar dilerim...saç renginizi öğrenebilir miyim acaba? düğünümde bu renk düşünüyorum ama hangi boya ile elde edebilirim bilmiyorum.

mutluluklar dilerim...saç renginizi öğrenebilir miyim acaba? düğünümde bu renk düşünüyorum ama hangi boya ile elde edebilirim bilmiyorum.

bakırla çikolata kahve karışımı canım, ben de çok düşünmüş ve çok aramıştm , çok da memnun kaldım gelinliğe çok yakışıyo bu renk.

Back