• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim...

aslında model güzel ama kumaş çok farklı kullanılmış orjinalinden mat olsa daha güzel olurdu...

canım ilk önce hayırlı olsun ama şunu söylemekten geçemicem kumaş basit duruyor ilk modelin ön kısmı tülden değil kumaştan yapılmış fırfırlı olan yerler sadece tülden yapılmış ve oda cam organze değil:20: ben cam organzeyi beğenmiyorum. bundan 4 ay önce pronaviasta bir gelinliği beğenip diktirmeye karar verdim herşey normalde ilk provalarda ama gelinlik şekillenince hiç beğenmedim ve ağladım benimkinide cam organze kumaşını kullanmış kadın ve bana aynısı aynısı demeye başladı bende sinirden almayıp gidip başka bir model beğendim üstüme giydim ve bana göre dikildi bu pazarda teslim edilecek. eğer seninde böle bir şansın varsa bence farklı bir kumaştan yapılan bir gelinlik tercih et:34: ama genede kendin bilirsin benden sadece ufak bir uyarı herşey gönlünce olsun:16:

örnek model güzelmiş ama neden parlak kumaş yaptırdın :26: senin güzeliğin kurtarmış gelinliği ... fotoğraf çekimlerinde çok değişik cıkıyor bu kumaşlar :26:

Model çok hoş sana da çok yakışmış :) Ama arkadaslara katılıyorum kullanılan kumaş modelin güzelliğini götürmüş çok parlıyor..

Diktirmekten korkuyorum bu yüzden...

örnek model güzelmiş ama neden parlak kumaş yaptırdın :26: senin güzeliğin kurtarmış gelinliği ... fotoğraf çekimlerinde çok değişik cıkıyor bu kumaşlar :26:

NEDEN BÖylle kullandığını ben de anlamadım canım ya, daha ii durur die düşünmüş sanıırm :(

Model çok hoş sana da çok yakışmış :) Ama arkadaslara katılıyorum kullanılan kumaş modelin güzelliğini götürmüş çok parlıyor..

Diktirmekten korkuyorum bu yüzden...

diktrme, diktirrsen de beğendğn modelin tüm özellklerini öğren ona göre yaptr, ve dikilirken sık sık git bence

çok güzelmiş gelinliğin canım çok beğendim allah güle güle giymeyi nasip etsin mutluluklar şimdiden

Arkadaşlar, kulağınıza küpe olsun. Diktirecekseniz, gelinlikçiyle anlaşmadan önce size verdiği fiyatı hangi kumaşlardan verdiğini bizzat o kumaşı elinize alarak öğrenin. Ben dantelimi öyle seçmiştim mesela. Fransız danteli diyorlar, adama getir diyorsun, gösterdiği dantelin fransız danteliyle alakası yok ama adı fransız danteli diye sana 3000 lira fiyat çekiyor. Aynı şekilde, organze kısmımı da bizzat gelinlikçinin dükkanında hazır dikilmiş gelinliğin üstünde görüp "bu olsun" diyerek seçtim ve bunlara göre fiyat alıp el sıkıştım. Sonra da hiçbir sürpriz yaşanmadı.

Diktirecekseniz mutlaka ve mutlaka kumaşlarını örneklerini görerek kendiniz seçin...

gelınlıgın gogus kısmında sarkan tül dışındakı butun herşey mukemmel çok hoş bır seçım.şımdıden mutluluklar

gerçekten çok hoş sade bir seçim benim tarzımda gelinlik :61:
şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

gelınlıgın gogus kısmında sarkan tül dışındakı butun herşey mukemmel çok hoş bır seçım.şımdıden mutluluklar

canım henüz bitmedi, o kısım düzelcek daha, 8 temmuzda alcam bitmiş halini inşallah o zaman koycam bi daha.

Gelinliğin de davetiyen kadar zarif canım. gerçekten çok güzel.. çok çok mutlu olursun inşallah..

Gelinliğin kötü değil canım beni yanlış anlama ama ben modele hiç benzetemedim, gögüs kısmı, süslemeler vs çok farklı geldi :18:
Tabi bitmiş hali değil bu, son halini görmek lazım

Örnekteki gelinlikle karşılaşıtırmassak güzel bir gelinlik.En önemlisi de yakıştırmak.Ve sana çok yakışmış,duvak,saç vs. birleşince çok daha farklı olur.Kumaş parlak olmasa daha iyi olurdu tabi ama belkide böyle düğün fotoğraflarında daha ışıl ışıl olursun.Mutluluklar...

Gelinliğin kötü değil canım beni yanlış anlama ama ben modele hiç benzetemedim, gögüs kısmı, süslemeler vs çok farklı geldi :18:
Tabi bitmiş hali değil bu, son halini görmek lazım

hı hı evet, özellkle göğs kısmı bayaa farklı ama deişcek dedi moda evndeki terzi hanım bakalım, cumayı beklyrm sabrsızlıkla...

kızlarr sorum var;
sizce bu gelinlkle uzun duvak mı yoksa kısa duvak mı kullanmalıyım? hangisi daha hoş olur?

Back