• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim...

dilca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.070
4
116
Ankara
$001-st-patrick-9.jpg $001-st-patrick-9.jpg

bu da benm gelinliğim, sevgili gelin adayları ne düşünüosunuz?

Biraz yakından bakalım...

107-elite-b.jpg

Güzel ama çok iddiası olmayan bir model. San patrickten orijinalini mi alacaksınız yoksa dikime mi verdiniz? özel dikimse sonucu görüp ona göre yazsak daha doğru olurdu :D şimdiden hayırlı olsun...

Biraz yakından bakalım...

107-elite-b.jpg

Güzel ama çok iddiası olmayan bir model. San patrickten orijinalini mi alacaksınız yoksa dikime mi verdiniz? özel dikimse sonucu görüp ona göre yazsak daha doğru olurdu :D şimdiden hayırlı olsun...

dikime verdik, ama pazartesi provaya gittim , bu modelin aynısını yapamamış sanki terzi, bilmiyorum yada ben de güzel durmadı, çok basit durduu, çok kararsızımmm yaa, o yüzden paylaşmak istediimmm :(

hangi kumaşları seçtiniz?

hiç kumaş fln seçmedm ki zaten hiç anlamam bu işlerden, çok yoğundum geçtğmz haftalarda, ben en iisi yaparım sen merak etme diyince ben de güvendm, kumaş bahsi olmadı bile, hangiilerini seçmelydimmm ???

hiç kumaş fln seçmedm ki zaten hiç anlamam bu işlerden, çok yoğundum geçtğmz haftalarda, ben en iisi yaparım sen merak etme diyince ben de güvendm, kumaş bahsi olmadı bile, hangiilerini seçmelydimmm ???

doğru görüyorsam organze kullanılmış, üstünde de dantel veya güpürden aplik çalışılmış. muhtemelen sizin terzi de organze seçmiştir, ancak hangi kalite seçti acaba? ipek organze var, cam organze, bildiğimiz mat organze. umarım mat bir kumaş seçmiştir. modelde bir zorluk yok aslında...

doğru görüyorsam organze kullanılmış, üstünde de dantel veya güpürden aplik çalışılmış. muhtemelen sizin terzi de organze seçmiştir, ancak hangi kalite seçti acaba? ipek organze var, cam organze, bildiğimiz mat organze. umarım mat bir kumaş seçmiştir. modelde bir zorluk yok aslında...

anladım, o halde yarın gidiym ben bi daha, soraym kumaşıını, mat olması daha ii deil mii?

Cok begendim sadece gogus kismindaki tulu begnmedim.onun isinda ok zarif bi model.umarim icine siner giydigin zaman.mutluluklar

Cok begendim sadece gogus kismindaki tulu begnmedim.onun isinda ok zarif bi model.umarim icine siner giydigin zaman.mutluluklar
o tülü iptal ettrdm zaten, ben de beğenmedm çünküü, çok teşekkrler canım ya ii şeyler duymaya o kadar ihtycm var kii şu araalarr :( :59:

düğününün kraliçesi olman dileğiyle mutluluklar...:81::80:

ya mat olması sadece benim zevkim :D cam organze olmasın da ıyyy cırıl cırıl parlar o. dalya organze ya da muz organze dedikleri bir kumaş da seçmiş olabilir.

gerçi kumaş batmamış size galiba. neyi beğenmediniz? drapeler mi olmamış yoksa etekteki katlar mı? aslında provada bir fotoğraf çekseydiniz, ona göre yorum yapabilirdik :D inşallah güzel olacak...

ya mat olması sadece benim zevkim :D cam organze olmasın da ıyyy cırıl cırıl parlar o. dalya organze ya da muz organze dedikleri bir kumaş da seçmiş olabilir.

gerçi kumaş batmamış size galiba. neyi beğenmediniz? drapeler mi olmamış yoksa etekteki katlar mı? aslında provada bir fotoğraf çekseydiniz, ona göre yorum yapabilirdik :D inşallah güzel olacak...

heemen yarın fotoğrafını çekip koycam o zaman, aslına bakılırsa etekteki katları beğenmedm ,sanki farklı bir yolla verilmiş kat, onun adı nedir?

heemen yarın fotoğrafını çekip koycam o zaman, aslına bakılırsa etekteki katları beğenmedm ,sanki farklı bir yolla verilmiş kat, onun adı nedir?

dürüst olmak gerekirse bunlara katlı etekten başka bir şey deniliyor mu bilmiyorum. ingilizcede de layered skirt yani aynen katlı etek diye geçiyor zaten. teknik olarak, sadece tahmin ediyorum, eteğin altındaki astara kumaşlar hafiften büzülerekten sıra sıra, muhtemelen alttan başlayarak tutturuluyordur.hatta büzmelerine bile gerek yok, kumaşın sonunu sökülmesin diye mühürlemek için yaptıkları işlem zaten kumaşta doğal dalgalar oluşturuyor.

sen fotoğrafı yükle, bakalım farklı duran ne...

$SDC10003.jpg $SDC10002.jpg
bu da benmki, nasıl olmuşş, bu kez daha çok hoşuma gitti sanki, geçtğmz hafta çok karamsarlaşmıştımmm, sizce modele benzemiş mi? nasıl duruyooo ??

Ben bayıldım. Göğüs kısmındaki tül de çok güzel bence. O da olmasa ne anlamı kalacak ki! Zaten bu dönemde herkes straplez giyiyor, göğüs kısmı da düz oluyor. Bunda en azından değişik bir hava var o tülle beraber. Çok güzel bir gelinlik.

cam organze kullanmış. kumaş parlak olunca gelinlik farklı görünüyor tabi. bir de sen bence modeldekinden bir numara büyük tarlatan kullanıyorsun. naçizane önerim, belindeki dantel apliklerin aynısından, belin bitip de eteğin başladığı yerlere serpiştirmesi. eteğin üstünde geçiş biraz daha iyi olabilir. işaretlediğim bölgede bence drape oluşmasın da, apliklerle oradaki kumaş düz inecek şekilde tutturulsun.

2605sv4.jpg

cam organze kullanmış. kumaş parlak olunca gelinlik farklı görünüyor tabi. bir de sen bence modeldekinden bir numara büyük tarlatan kullanıyorsun. naçizane önerim, belindeki dantel apliklerin aynısından, belin bitip de eteğin başladığı yerlere serpiştirmesi. eteğin üstünde geçiş biraz daha iyi olabilir. işaretlediğim bölgede bence drape oluşmasın da, apliklerle oradaki kumaş düz inecek şekilde tutturulsun.

2605sv4.jpg
,süpersin ya, terzm de öyle söledi, eteklere de dantel aplik koycam dedi, 8 temmuzda bitmiş halini alcam inşallah, o zaman bi daha koyarm fotosunuu bakalım istediğimz gibi olcak mıı, ama gidişat iyi deil mi, hani modelden çık farklı deil deil miii?

Back