Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

emel_1984

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
64
1
286
İstanbul
$gelinlik.JPG

yorumlarını çok önemli benim için
düğünüm eylülde olacağı için henüz dikime başlanmadı :)

attachment.php

ben daha sade modelleri seviyorum ama bu gelinlikte cok kaliteli duruyor hayırlı olsun simdiden

resmi büyüttüğün için teşekkür ederim ben beceremedim onu :D
teşekkürler ben kabarık seviyorum ondan bu modeli tercih ediyorum hatta daha kabarık bile olabilirdi ama neyse artık :D

boyun ne kadar canım? sanki kısa boyda güzelliğini kaybeder gibi geldi bana (ben 160 gibiyim de. böyle çok gelinlik baktım ama belden oturacaksa biraz boy istiyor gelinlikler, tecrübeliyim yani :1: ). ama uzunsan hoş olur.

evet öyleydi ama biraz düzeltme yaptırıcam
arka tarafındaki bağlamalı yeriiçten kumaşla kapanacak göğüs kısmı da daha koltuk altıma yakın olacak :)

gelinliği görür görmez söylediğin iki şey geldi aklıma :9: onun dışında gerçekten çoooook güzel sade modelleri sevmeme rağmen buna bayıldım :69:

gelinlik ,işinden anlayannn biri olarak hiç hoşuma gitmedi ben daima fansız danteli modellerinde seçim yaparım çok zarif durduğu için hadi üstü neyse alt çok dağınık bi toplama şekli olmus nerde oturuosunnnnnn yada nereye ne kadar yaptırmayı düşünüorsun bunu 1500 den aşağı demezler.....ama 1 500 değmez bu gelinlik...sana tanıdık gelinlikçiler tavsiye edebilirimmmm uyguna yaptırısın

bu tarz gelinlikler tarzım olmamasına rağmen gerçekten çok beğendim canım :69:
özellikle de üst kısmına gerçekten bayıldım:69::69:
hayırlı olsun şimdiden, bitmiş halini de görürüz inşallah :123:

Etek kısmı çok karışık. :26:
Dediğiniz düzeltmelerle daha iyi olur tabii.Henüz dikilmeye başlamadıysa bence biraz daha araştırın veya etek kısmında değişikliğe gidin.Yine kabarık olsun ama bu kadar oradan buradan toplaması olmasın.​

Son düzenleme:
ben çok beğendim cnm..benim nişanlığım böleydi, üst kısım drapeli ve işlemeli.etekleri kat kattı benimkinin. çok güzel oldu her gören bayıldı..eğer üst bedenin zayıfsa drapeyi çok güzel taşıyacağına eminim..çok yakısıyıor çünkü.:42:mutluluklar dilerim.

Back