- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm ben de tam sen tarif ettigin gibi sade ve asil bisi istiyodum..umarim tasiyabilirim..ilk yorum benden gelecek
Alisagelmisin disinda, sade ve asil duruyor..
Üst ve bel kismi cok estetik.. Simdiden mutluluklar arkadasim..
buraya da yazayım eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3 çok güzel canım sana da çok yakışacak eminim,hayırlısı a.s.
Sade ama çok $IK bir gelinlik...Kuma$i ta$lari her$eyiyle çok güzel çok begendim
Güle güle giy a.s.
çok güzel beğendim ben sanada çok yakışacaktır eminim :)
beni iyice tanimissin cnm sen ya..tahmin ettigim gibi şık ve sade
ama dikim asamasını cok sık takip et kumas değişikliği taş değişikliği yapıp seni hayal kırıklıgına ugratmasınlar ama ben cok begendm
olabilirdi tatlim aslinda ama sade seviyorum alt kismini genelde..Bu sekilde kullanicam gibi gorunuyo cnm..miss cnm ben etek kısmını sade buldum çok
etektede biraz hareket olsa güsel olur bence ama yınede sen beğenmişsin.:hulya:
amiin insallah arkadan baglamali olucak, denedigimde gayet rahatti ama umarim dusmez dediginiz gibi,tembihlerim dikim evine..çok şık ve hoş umarım düğün gününde oranı buranı çekiştirmezsin ve bu hareketinle çirkinleşmez bu elbise
bol mutluluklar ve huzur dilerim sanan
Uzerime gore henuz dikilmedi cnm ama denedim..Buraya uzerimde iken eklemeyi dusunmuyorum dugun sonrasina kalsin diye ama sana ozelden msj atarim..yerimsenibençok güzel bi gelinlik hayran kaldım üzerinde çekilmiş bi fotoğrafını da eklersen çok sevinirim
gelinliklerin modeldeki haliyle giyilmiş halinin farklı durduğunu düşünüorm umarım seninki bu teşhisimi yerle bir eder
tesekkur ederim cnm..Gayet şık canım.Güle güle giy... alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?