Gelinlik Modelleri Gelinligim...

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
kizlar gelinligimi dikime verdim..Umarim istedigim gibi olur..:Saruboceq:Renk olarak nasil, koyu durmus mu..
2117x1y.jpg

156fm6b.jpg

Kizlar cok sagolun..İsterseniz dugun resimlerimden gelinligime boydan bakabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/album...dugun-resimlerini-merak-edenlere25092010.html

Son düzenleme:
ilk yorum benden gelecek :-)
Alisagelmisin disinda, sade ve asil duruyor..
Üst ve bel kismi cok estetik.. Simdiden mutluluklar arkadasim..

buraya da yazayım eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3 çok güzel canım sana da çok yakışacak eminim,hayırlısı a.s. :nazar:

ilk yorum benden gelecek :-)
Alisagelmisin disinda, sade ve asil duruyor..
Üst ve bel kismi cok estetik.. Simdiden mutluluklar arkadasim..
cnm ben de tam sen tarif ettigin gibi sade ve asil bisi istiyodum..umarim tasiyabilirim..

buraya da yazayım eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3 çok güzel canım sana da çok yakışacak eminim,hayırlısı a.s. :nazar:

saagooool cnmcm insallah dedigin gibi olur..

tahmin ettigim gibi şık ve sade
ama dikim asamasını cok sık takip et kumas değişikliği taş değişikliği yapıp seni hayal kırıklıgına ugratmasınlar ama ben cok begendm

tahmin ettigim gibi şık ve sade
ama dikim asamasını cok sık takip et kumas değişikliği taş değişikliği yapıp seni hayal kırıklıgına ugratmasınlar ama ben cok begendm
beni iyice tanimissin cnm sen ya..:1: aynisini dikiceklerini soylediler ama ben gidince tembihlerim pazartesi gunu 4 gunde 2 provaya gidicem cnm..

miss cnm ben etek kısmını sade buldum çok
etektede biraz hareket olsa güsel olur bence ama yınede sen beğenmişsin.:hulya:

çok şık ve hoş umarım düğün gününde oranı buranı çekiştirmezsin ve bu hareketinle çirkinleşmez bu elbise

bol mutluluklar ve huzur dilerim sanan

çok güzel bi gelinlik hayran kaldım üzerinde çekilmiş bi fotoğrafını da eklersen çok sevinirim
gelinliklerin modeldeki haliyle giyilmiş halinin farklı durduğunu düşünüorm umarım seninki bu teşhisimi yerle bir eder

miss cnm ben etek kısmını sade buldum çok
etektede biraz hareket olsa güsel olur bence ama yınede sen beğenmişsin.:hulya:
olabilirdi tatlim aslinda ama sade seviyorum alt kismini genelde..Bu sekilde kullanicam gibi gorunuyo cnm..
çok şık ve hoş umarım düğün gününde oranı buranı çekiştirmezsin ve bu hareketinle çirkinleşmez bu elbise
bol mutluluklar ve huzur dilerim sanan
amiin insallah arkadan baglamali olucak, denedigimde gayet rahatti ama umarim dusmez dediginiz gibi,tembihlerim dikim evine..

çok güzel bi gelinlik hayran kaldım üzerinde çekilmiş bi fotoğrafını da eklersen çok sevinirim
gelinliklerin modeldeki haliyle giyilmiş halinin farklı durduğunu düşünüorm umarım seninki bu teşhisimi yerle bir eder
Uzerime gore henuz dikilmedi cnm ama denedim..Buraya uzerimde iken eklemeyi dusunmuyorum dugun sonrasina kalsin diye ama sana ozelden msj atarim..yerimseniben

Gayet şık canım.Güle güle giy... alkisalkisalkis
tesekkur ederim cnm..

Canımcım çok sade ama hoş, sana çok yakışacağına eminim. Renk konusuna gelince bence koyu değil, sana gösteriğim gelinliği hatırlasana onun yanında beyaz bile kalır. Bence böyle kalsın, beyaz diktirme.

Back