kızlarrr herbirinizin yorumu için ayrı ayrı teşekür ediyorum..resmi eklerkende kısa süreligine ekledim demiştim..genel olarak fikirlerinizi aldımmmmmmmm gerçektennn çok sagolun..resimleri sildim diye kızmasın kimse öyle diyerek eklemiştimmmm:)allah herkesin gönlüne göre versin inş...güzel ama stresli işlerrrr...begenmeyen arkadaşlarda olduuu aldıklarımı ama inanıyorumki saçla makyajla aksesuarla çok güzel olcak..zaten ben bugune kdr kötü bi gelin görmedim en kötü gelinlik kınalıkkk bile herkese yakışıyorrr..düğün gününün büyüsü ile çok ama çok asil duruyor diye düşünüyorum:)öyle işteee tekrar güzel yorumlarınız için teşkeür ediyorum:)
ha bu arada kıslar resimlerin durmasında herhangi bi sorun yok yüzümde gizliydi hoş açık olsada önemli deill amaaa ben sürekli bu topike bagımlı olcamm acaba gelinligimi begenen oldumu yoksa begenmeyen oldumu diye süreklii aklım burda kalcak...bide çok takarım kafama biri begenmesseee üzülürüm falan..ondan sildim yoksa resimlerii esirgedigimden falan deil:)
ha bu arada kıslar resimlerin durmasında herhangi bi sorun yok yüzümde gizliydi hoş açık olsada önemli deill amaaa ben sürekli bu topike bagımlı olcamm acaba gelinligimi begenen oldumu yoksa begenmeyen oldumu diye süreklii aklım burda kalcak...bide çok takarım kafama biri begenmesseee üzülürüm falan..ondan sildim yoksa resimlerii esirgedigimden falan deil:)
Son düzenleme: