• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri GeLiNLigİm ve NiŞaNlgIm(sonunda aldım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GÜZELMİ SİZCE

• Ankete Katılan
    88

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
kızlarrr herbirinizin yorumu için ayrı ayrı teşekür ediyorum..resmi eklerkende kısa süreligine ekledim demiştim..genel olarak fikirlerinizi aldımmmmmmmm gerçektennn çok sagolun..resimleri sildim diye kızmasın kimse öyle diyerek eklemiştimmmm:)allah herkesin gönlüne göre versin inş...güzel ama stresli işlerrrr...begenmeyen arkadaşlarda olduuu aldıklarımı ama inanıyorumki saçla makyajla aksesuarla çok güzel olcak..zaten ben bugune kdr kötü bi gelin görmedim en kötü gelinlik kınalıkkk bile herkese yakışıyorrr..düğün gününün büyüsü ile çok ama çok asil duruyor diye düşünüyorum:)öyle işteee tekrar güzel yorumlarınız için teşkeür ediyorum:)

ha bu arada kıslar resimlerin durmasında herhangi bi sorun yok yüzümde gizliydi hoş açık olsada önemli deill amaaa ben sürekli bu topike bagımlı olcamm acaba gelinligimi begenen oldumu yoksa begenmeyen oldumu diye süreklii aklım burda kalcak...bide çok takarım kafama biri begenmesseee üzülürüm falan..ondan sildim yoksa resimlerii esirgedigimden falan deil:)

Son düzenleme:
benmi göremiyorum yoksa fotoğraflar yokmuusengözlerimebaksanab

Nişanlılığın pek tarzım değil ama gelinliğini çok beğendim :içelim:

gördüm evet

gayet güzeller nişanlık konusunda bende aynı fikirdeyim ama rengi çok güzel.gelinlik çok hoş beğendim etekleri çok güzel.ama sanki ikiside birbirine benziyo

benmi göremiyorum yoksa fotoğraflar yokmuusengözlerimebaksanab
cnm gözüküyor bidaha bak istersen:)

Nişanlılığın pek tarzım değil ama gelinliğini çok beğendim :içelim:

cnmmm vallaaa aynısını derdim vitrinde görsem bu ikisinide ama üzerimde hiç bi begendigim istedigim gibi durmadıı..en iyi bu olduu digerlerini görsennnn feci olmuştum:):):):)

cnm gözüküyor bidaha bak istersen:)

cnmmm vallaaa aynısını derdim vitrinde görsem bu ikisinide ama üzerimde hiç bi begendigim istedigim gibi durmadıı..en iyi bu olduu digerlerini görsennnn feci olmuştum:):):):)

evet bazen hiç tarzım demediğiniz şeyleri giyebiliyorsunuz bende gelinlik almaya gittiğimde düz kabarık olmayan bişi alıcamdiye gittim ama çıktığımda elimde kocaman kabarık hatta fırfırlı bir gelinlik vardı :D

Ne güzel.. İnsanın içine sinen gelinliği bulması çok güzel. Umarım bende içime sinen bi gelinlik bulurum. boshayallersmile

yaa kıslarrr ilk baktıgınızda çok kötü durmuyor demii...aşırı begenerek almadımmm amaaaa üzerimde en düzgün duran buyduuuu...berbat durmuyor demi ya:(:(:(:(:(artık aldımda daha deiştrme şansımda yok:(

tatlımm gelinliğini beğendim,nişanlığında rengi güzelmiş.allah güle güle giydirsin.şimdiden mutluluklar :nazar:

gelinlik güzel ama nişanlık ı ııııı:hulya:

tatlımm gelinliğini beğendim,nişanlığında rengi güzelmiş.allah güle güle giydirsin.şimdiden mutluluklar :nazar:

sgl cnm bnmmm ne zor şeymişş bide çok kararsız biriyimm..umarım sonradan üzülmem niye aldım bunu diye:(

sana çok yakışmış ikiside bence tarz meselesi değil ,üzerinde bazen hiç tarzın olmayan çok hoş duruyor.önemli olan güzel durması Allah mutlu mesut eylesin.

gelinlik güzel ama nişanlık ı ııııı:hulya:
teşekürler cnm bnmmmm :)

sana çok yakışmış ikiside bence tarz meselesi değil ,üzerinde bazen hiç tarzın olmayan çok hoş duruyor.önemli olan güzel durması Allah mutlu mesut eylesin.

aynen öyle cnmmmm yani okdr çok begenrek baktıgım modelleri giydigimde kayboldum resmen içindeeeee :(:(:(çok içime sinmediiii ama neyapimmm adam gibi düzgün duranda bu ikisi oldu:(

gelinliğin güzelmiş,nişanlığının özellikle etek kısmını beğenmedim.Mutluluklar...

ayıp olmayacaksa nişan kostümünü beğenmedim canım ben.. ama gelinliğin yakışmış..

şans getirsin :emir_bebek:

teşekürler kıslarrrr aslındaaa herkess nişanlıgı daha çok begenmiştiiii tenine çok gitti falan demişlerdii ama siz gelinligi daha çok begendiniz:)

Back