• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim ve kınalığım hadi yorumaaaa

sahil2185

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
118
39
İzmir
gelinlikli fotoları nişanlım çekti gelinlik fotomu paintte değiştirmiş
gelinliğim ve kınalığım model olarak bir birbirine çok benziyor sonradan fark ettim.Kınalığı alırken hiç fark etmedim çünkü ben kınalık değil sade bir abiye düşünüyordum annem eltim ve görümcemin ısrarı üzerien giydim nişanlım çok beğendi üstümden çıkarma bunu al diye ısrar etti bende yakıştığını düşünerek aldım yorumlara açığım
bu arada gelinliğin eteklerini çekmemiş alt kısmı çok kabarık ve kuyruğu var

Eklentiler

• $IMG_8976.jpg
    $IMG_8976.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_0433.jpg
    $IMG_0433.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
kınalığın özellikle çok beğendim canım çok yakışmış ama gelinliğini tam göremedim
Allah mutlu etsin güle güle giy

Gelinliğin omzundaki askı detayı biraz daha göğüse doğru inse daha bütünleşmiş gibi görünür gibi geldi bana ama böyle de hoşsun

Kinaligin cok guzel hele rengi cok tatli ama gelinlik cok belli olmuyo malesef =/
Modellerin ust kisimlari birebir nerdeyse gercektn sende de bu model yer etmis anlasilan =) bende nisanlik icin elbise bakiyordum meger model gelinlign aynisi cikti kardesim soyledi yoksa ben uyanmamistim o modelde bende yer etmis demek :52:
Mutlulukka giy insallah :16:

Kinaligin cok guzel hele rengi cok tatli ama gelinlik cok belli olmuyo malesef =/
Modellerin ust kisimlari birebir nerdeyse gercektn sende de bu model yer etmis anlasilan =) bende nisanlik icin elbise bakiyordum meger model gelinlign aynisi cikti kardesim soyledi yoksa ben uyanmamistim o modelde bende yer etmis demek :52:
Mutlulukka giy insallah :16:

gelinliğin üstünü çok beğenmiştim kınalığı alırken hiç fark etmemişim dediğin gibi bende yer etmiş sanırım
gelinlik çok net değil düğünden sonra albüme eklerim artık:17:

Gerçekten neredeyse aynılar tatlım keşke bunu göz önünde bulundursaydın :) Ama önemli olan senin içine sinmesi herşey gönlünce olsun:nazar:

kınalığın için daha önceden yorum yapmıştım zaten çok hoşuma gitmişti gerçekten dediğin gibi gelinliğin ve kınalığın üstü benziyo :40:
gelinliğinde çok hoşuma gitti mutluluklar dilerim canım :29:

gelinliğin üstünü ben de çok şık ve sade buldum. eteğindeki taş olmamış bence, gelinlikte büyük taşların hoş durmadığını düşünüyorum. mutluluklar :)

gelinliğin üstünü ben de çok şık ve sade buldum. eteğindeki taş olmamış bence, gelinlikte büyük taşların hoş durmadığını düşünüyorum. mutluluklar :)

ben sadelikten yana olan birisiyim gelinliğin üstü sade taş ve dantel ayrıtısına yer verilmemiş sadece gördüğünüz 2 tane broş var onların varlığı beni pek rahatsız etmedi
tşk ederim:)

Gelinlikte , kınalıkta çok güzel ben ikisinide beğendim :) saç olarakta gelinlikte dağınık topuz kınadada yandan toplama şeklinde yaptırabilirsin :16:

Back