• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce nasıl ?

yusay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
26
11
88
kızlar aranıza yeni katıldım yani eskiden beri takip ediyorum ama bende de düğün hazırlıkları başlayınca paylaşmak için üye oldum gelinliğimi yeni teslim aldım hemen paylaşmak istedim :KK1:

Son düzenleme:
gelinliğin üstüne çok yakışmış güle güle giyersin inşşş:16: ama arkandaki kurdele gibi olanı pek anlayamadm gibi

arkadaki kurdela olmamış gibi..:31:
hani toz pembe falan olsa belki olur da renk çok koyu..

canım ben de mor kullandım gelinliğimde ama gelin kemeri olarak kullandım
direkt böyle fiyonk değil
rengi çok koyu kalmış
pembe olsa olurdu bence de mor olmamış

hayirli olsun cnm gelinligin cok yakismis.modeli fizigine yakismis. arkadaslara katiliyorum arkadaki kurdela olmamis.eger ni farklilik bi renk istiosaniz enazindan el ciceginin kusaklarindan fusya rengi ince bir beline kemer yapabilrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet arkadaşlara bende katılıyorum.
o fiyonk ordan çıkmalı kesinlikle.gelinliğe hiç yakışmamış birde rengi çok koyu olduğu için gelinliği boğuyor.
fiyonk çıkarsa gayet güzel bir gelinlik.güle güle giyersin inşallah.mutluluklar.:34:

bende kızlara katılıyorum arkadaki fiyonk kötü durmuş renk olarak güle güle kullan:34:

size çok yakışmış bence de arkadaki fiyonk çıkarsa çok daha güzel olur mutluluklar

$IMG_0950.jpg $IMG_0955.jpg $IMG_0211.jpg $IMG_0752.jpg $IMG_0904.jpg

özür dilerim kızlar nöbet, fotoğraf çekimlerri, hazırlıklar derken yazamadım fiyonk gelinlikçimin fikriydi o resimlerde koyu çıkmış esasında o kadar koyu değil sizin fikirlerden sonra çıkarmayı düşündüm bu kez de fotoğrafçım izin vermedi :1: bi kaç fotoğrafta kullanmak istiyorum dedi fotoğrafçımda gelinlikçimde erkek bende erkeklerin zevkine bıraktım :1::1: bunlar da gelinliğimin son halleri inşallah yakışmıştır benim içime sindi ama sizin fikirlerinizi de çok merak ettim sadece etek biraz sönük mü olmuş acaba bi kaç tülle daha kabartılsamıydı :26:

kızlar aranıza yeni katıldım yani eskiden beri takip ediyorum ama bende de düğün hazırlıkları başlayınca paylaşmak için üye oldum gelinliğimi yeni teslim aldım hemen paylaşmak istedim :1:

Maşallah cnm çok güzel bir gelin olmuşsun. Ama bncede o kuşak ordan çıkmalı

kızlar aranıza yeni katıldım yani eskiden beri takip ediyorum ama bende de düğün hazırlıkları başlayınca paylaşmak için üye oldum gelinliğimi yeni teslim aldım hemen paylaşmak istedim :1:

maşallah cok güzel bir gelin olmuşsunuz:) Allah bır yastıkda kocamak nasip etsin mutluluğunuz daim olsun :))

Back