ya aslında ben bişey danışmak istiyorum düğün için mekan bakıyorum ama hala bulamadım tavsiye edebileceğiniz yerler varmı
Sadelikten yanaysan güzel kibar bir gelinlik. Boyu falanda (mankenin üzerinde durduğu gibi) sana uygun ayarlanırsa daha da hoş duracaktır.gelinliği çok beğenip kapora bıraktım. fakat sonrasında içim rahat etmedi, sizlere de bir sorayım dedim.
sizce nasıl?
bunu almalı mıyım?
DoubleTree by Hilton Moda Otelinin terasında bir düğün bence muhteşem olur..
Ben ya orayı ya da teknede isterim. Ama önce bir minik aşkcık bulmam lazım..
Sadelikten yanaysan güzel kibar bir gelinlik. Boyu falanda (mankenin üzerinde durduğu gibi) sana uygun ayarlanırsa daha da hoş duracaktır.
Benim tercihim daha kabarık gelinlikten yana.
Allah mesut etsin İnşallah
:) inşallah bulursun o kadar kalabalık bir sülaleye sahibizki özellikle nişanlım tarafı tekne mümkün değil olmaz valla oraya harcıcam parayla yurtdışına balayına giderim o derece daha kır düğünü tarzı bişeyler istiyorum bide:)
O zaman www.dugun.com'a bakabilirsin.. Orada da çok güzel mekanlar var..
Bu arada, biz de o kadar azız ki.. Küçük mekanı bile dolduramamaktan korkardım sanırım..:84:
O zaman www.dugun.com'a bakabilirsin.. Orada da çok güzel mekanlar var..
Bu arada, biz de o kadar azız ki.. Küçük mekanı bile dolduramamaktan korkardım sanırım..:84:
aynen ben de bakabileceğim gelinlik mekanlarına falan hep oradan baktım. yapılacaklar listesi çıkardım.
gerçek düğün hikayelerini okuyup duruyorum :)
bence gelinliğin HARİKA! senin çektiğin resim çok parlamış çok anlaşılmıyor ama koyduğun model resminden modeli anlayınca harika duruyor. gerçekten bayıldım, gelinlikten vazgeçme. :) senin resminde gelinlikte pembe kurdele var mı? göremiyorum yok sanırım. ama bence o da olsun. çok tatlı ve zarif.
bendeki kurdele krem ama istersem pudramsı kurdeleyi verecekler.
ben de oraya takıldım zaten modelin resmine bakıyorum muhteşem, kendi fotoma bakıyorum öyle değil.
fotoğraftan kaynaklanıyor kararsızlığım telden cekmiştik artı ışıklardan fln da parlamış.ondan mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?