• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce nasıl?

Nil0005

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
1.508
634
123
Balıkesir
gelinliği çok beğenip kapora bıraktım. fakat sonrasında içim rahat etmedi, sizlere de bir sorayım dedim.
sizce nasıl?
bunu almalı mıyım?

Eklentiler

• $20130511_195114.jpg
    $20130511_195114.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 99
  • $image.jpg
    $image.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 93
bence fena değil fiziğinede uygunsa güzel olabilir bende araştırıyorum ama ben biraz daha prenses gelinlik modellerine bakıyorum daha kalabalık olanlarına

Ben çok beğendim , gösterişten uzak şık ve zarif gözüktü bana .
Rabbim hayırlı ve güzel bir şekilde giymeyi nasip etsin :)

Ben de çok beğendim, fiziğinize de çok uygun.. çok yakışmış..
Bence içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz..:34:

ya aslında ben bişey danışmak istiyorum düğün için mekan bakıyorum ama hala bulamadım tavsiye edebileceğiniz yerler varmı

teşekkür ederim hepinize, başka gelinlik modellerine baktıkça kafam cok karıştı halbuki giydiğimde cok beğenmiştim
duvağı öylesine taktık orada, uzun da olabilir karar veremedim daha.

kafanın karışması normal neticede en mutlu günümüzde herşeyin mükemmel olmasını istiyoruz ama bence bu gelinliği tercih edeceksen duvağını uzun tut çünkü gelinlik sade duvak biraz daha gösterişli olursa daha hoş olur

ya aslında ben bişey danışmak istiyorum düğün için mekan bakıyorum ama hala bulamadım tavsiye edebileceğiniz yerler varmı

DoubleTree by Hilton Moda Oteli’nin terasında bir düğün bence muhteşem olur..
Ben ya orayı ya da teknede isterim. Ama önce bir minik aşkcık bulmam lazım..:16:

Manzaraya baksana.. İnsanın evlenesi geliyor..:4:

$360East-Moda-Gorsel.jpg

Son düzenleme:
gelinliği çok beğenip kapora bıraktım. fakat sonrasında içim rahat etmedi, sizlere de bir sorayım dedim.
sizce nasıl?
bunu almalı mıyım?
Sadelikten yanaysan güzel kibar bir gelinlik. Boyu falanda (mankenin üzerinde durduğu gibi) sana uygun ayarlanırsa daha da hoş duracaktır.
Benim tercihim daha kabarık gelinlikten yana.
Allah mesut etsin İnşallah :46:

DoubleTree by Hilton Moda Oteli’nin terasında bir düğün bence muhteşem olur..
Ben ya orayı ya da teknede isterim. Ama önce bir minik aşkcık bulmam lazım..
:16:

:) inşallah bulursun o kadar kalabalık bir sülaleye sahibizki özellikle nişanlım tarafı tekne mümkün değil olmaz valla oraya harcıcam parayla yurtdışına balayına giderim o derece daha kır düğünü tarzı bişeyler istiyorum bide:)

Sadelikten yanaysan güzel kibar bir gelinlik. Boyu falanda (mankenin üzerinde durduğu gibi) sana uygun ayarlanırsa daha da hoş duracaktır.
Benim tercihim daha kabarık gelinlikten yana.
Allah mesut etsin İnşallah :46:

teşekkürler
sade ve dantelli istemiştim, gelinlik 38 beden, bense 34-36 arası. daraltılacak emin olabilirsem :)

:) inşallah bulursun o kadar kalabalık bir sülaleye sahibizki özellikle nişanlım tarafı tekne mümkün değil olmaz valla oraya harcıcam parayla yurtdışına balayına giderim o derece daha kır düğünü tarzı bişeyler istiyorum bide:)

O zaman www.dugun.com'a bakabilirsin.. Orada da çok güzel mekanlar var..:34:
Bu arada, biz de o kadar azız ki.. Küçük mekanı bile dolduramamaktan korkardım sanırım..:84:

Son düzenleme:
Bu arada, biz de o kadar azız ki.. Küçük mekanı bile dolduramamaktan korkardım sanırım..:84:

aynen ben de bakabileceğim gelinlik mekanlarına falan hep oradan baktım. yapılacaklar listesi çıkardım.
gerçek düğün hikayelerini okuyup duruyorum :)

:) aslında baktım ama daha detaylı incelesem iyi olcak sanırım ne yalan söylim şimdi bende senin yerinde olmak istedim keşke az olsak ama mümkün değil

aynen ben de bakabileceğim gelinlik mekanlarına falan hep oradan baktım. yapılacaklar listesi çıkardım.
gerçek düğün hikayelerini okuyup duruyorum :)

valla albendende o kadar ne zor işlermiş bunlar ya her geçen gün kafam daha çok karışıyo:)

bence gelinliğin HARİKA! senin çektiğin resim çok parlamış çok anlaşılmıyor ama koyduğun model resminden modeli anlayınca harika duruyor. gerçekten bayıldım, gelinlikten vazgeçme. :) senin resminde gelinlikte pembe kurdele var mı? göremiyorum yok sanırım. ama bence o da olsun. çok tatlı ve zarif.

bence gelinliğin HARİKA! senin çektiğin resim çok parlamış çok anlaşılmıyor ama koyduğun model resminden modeli anlayınca harika duruyor. gerçekten bayıldım, gelinlikten vazgeçme. :) senin resminde gelinlikte pembe kurdele var mı? göremiyorum yok sanırım. ama bence o da olsun. çok tatlı ve zarif.

bendeki kurdele krem ama istersem pudramsı kurdeleyi verecekler.
ben de oraya takıldım zaten modelin resmine bakıyorum muhteşem, kendi fotoma bakıyorum öyle değil.
fotoğraftan kaynaklanıyor kararsızlığım telden cekmiştik artı ışıklardan fln da parlamış.ondan mı acaba ?

bendeki kurdele krem ama istersem pudramsı kurdeleyi verecekler.
ben de oraya takıldım zaten modelin resmine bakıyorum muhteşem, kendi fotoma bakıyorum öyle değil.
fotoğraftan kaynaklanıyor kararsızlığım telden cekmiştik artı ışıklardan fln da parlamış.ondan mı acaba ?

sizin fotoğrafın kalitesi çok düşük ondan öyle geliyordur. ayrıca modelin üstündeki pembe kurdelenin rengi çok tatlı. ondan yapın bence.
sizin resim çok parlamış, sorun resimde diye düşünüyorum.

Back