• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce hangisi olmalı

Ne demek :) ne için yardıma ihtiyacın olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Gündüz işmden dolayı çok sık kk ya giremiyorum malum atölye çalışmaları gelinlerim :) ama sen sıkıştıkta yaz ben yetişirim :)
Kafanı kimsenin karıştırmasına da izin verme bu senin düğünün sen giyeceksin sen takıp yakıştıracaksın bundan 10 yıl sonra bile İyiki böyle yapmışım diyebileceğin şeyleri yap.
A bir de düğün öncesi mutlaka bir acil durum çantası hazırla.

acil durum çantamda bulunması gereken bana göre : mide ilacı ağrı kesici yara bandı (telaş ve heyecan olunca midem ağrır başım tutar ve sakarlığım tutuğ mutlaka biryerlerimi keserim :) ))) başkada birşey gelmiyor aklıma ...

acil durum çantamda bulunması gereken bana göre : mide ilacı ağrı kesici yara bandı (telaş ve heyecan olunca midem ağrır başım tutar ve sakarlığım tutuğ mutlaka biryerlerimi keserim :) ))) başkada birşey gelmiyor aklıma ...

Canim bu blog adresi bana ait burada bir gelinin acil durum cantasinda neler bulunmasi gerektigiyle ilgili ayrintili bilgi bulabilirsin. Senin yazdigin seylerde var ama :) Huriş'in Tasarım Atölyesi

Back