- Konu Sahibi yepyeni_birben
-
vallahi canım aksine 1. nişanımda 2. düğünümde olmak üzere ömrümde 2 defa topuklu giyen biri olarak babet harika bir fikir :) çok tşk ediyorum fikirlern için... aykkabı benmde içime sindi gelinlik konusunda tereddütlerim var tabi ama içime siniyor her provada :)
sana fotomuda eklicem bir bakarsın ve düşündüğüm saçı bak bakalım gidecek mi bana :)
Eki Görüntüle 816917 Eki Görüntüle 816918
Rica etsem sakıncası yoksa eğer bana senin boyunu esinin boyunu yazar mısın? Topuklarını tahmin edebiliyorum :)
valla canım benim boy 1.55 eşimin boyu 1.78 :):)
Alnın geniş olduğu için mutlaka modeldeki gibi bir kahkül kullan. :) model çok şık sana yakışacak eminim:)
direk bu modeli düşünüyorum canım zaten :) :) kuaförümde alnım açık ve eşimle aramda boy farkı olduğu için topuz ve kahkul kullanacam deyince bu modeli buldum umarım yakışır :)
Ama sen duvarını bu şekilde kabarık kullanmamalıdır ince olacak şekilde topuzun altından alt kısımdan kullanmalısın. Ve hatta bence Topuz'da çiçekli bant çok şık bu tarz bir şey kul anmayı düşünürsen eğer. Düğün sırasında duvarını çıkarırsan çok da hoş olur hem gelinliğinin arkasındaki o şıklık ortaya çıkar hemde o çok tatlı saçın:)
valla o değilde bak ekleyeceğim taç şeklinde birşeyler bulayım diyorum sence nasıl olur
Eki Görüntüle 817015
Bak sana ne dicem:) sana ilk cevap verdiğimde aynanın karşısına geçtiğinde neyi beğenmiyorsan onu yap demiştim:) ben bütün gelinlerime bunu söylerim. Bence saçının modelini belirledin çok da güzel ve sana çok yakışacak bir model kendinle gurur duymalısın kararlı bir gelin adayısın :) şimdi mesele aksesuar olsun :) bir model iki çeşit aksesuar var elimizde bu aralar iki çeşit aksesuarında edin. Ve iki aksesuarında saçın yapıldığında dene hangisini daha çok yakıştırırsan onu kullan:) böylece aklın diğerinde kalmamış olacak ve iksinin yapılı saçında nasıl durduğunu ve gelinliğinle. nasıl örtüştüğünü bileceksin:)
Ama saç aksesuarın çok detaylı incili fırfırlı olmasın mümkün olduğunca sade ve şık olsun taşlı ise taşlar Saydam'da renkte olmalı. çünkü gördüğüm kadarıyla duvağında da güpürler var. Gelinliğinde de tabi. Benm ki gibi:)
aynen öyle evet :) harika bir fikir bu :) canımsın yaa harika fikirlerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?