- Konu Sahibi yepyeni_birben
-
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum sonunda, aylardır takip etmekteyim sizi. Boyum 1.55 ve bana sanki hiçbir gelinlik yakışmayacak gibi.. Sizinle paylaşmak istediğim 2 gelinlik var kafamı pek karıştırmadan ve gelinlik deneyip aklım bulanmadan netten 2 gelinlik beğendim ama kararsızımEki Görüntüle 787521 Eki Görüntüle 787522 sizce hangisi
hiçbiri olmamalı güzel değiller arkadaşım çok daha hoş modeller var araştırsan biraz
tabi üstünde görmek lazım göze çirkin gelen gelinlik giyersin üstünde şahane olur
Eki Görüntüle 807178 Eki Görüntüle 807179
arkadaşlar sonunda bunu beğendim henüz prova yapılmadı haftaya perşembe yapılacak üzerinde çalışmlar aklımdan hiç geçmeyen bir model oldu ama umarım sizlerde beğenirsiniz.
Canım ben beğendim gelinliğini detaylar güzel bazı yerlerde sıkıntı var gibi ama sanırım bir terzi elinden gececek di mi?
Bir de böyle bir gelinlik tercih edeceksen eğer sana profesyonel bir tavsiye asla duvağın kalın olmamalı ki arkandaki o güzel detayı kapamasın. İncecik upuzun bir tül duvak tercih etmelisin.
Düğünün ilerleyen saatlerinde duvağını çıkrmayı tercih edebilirsin bile :)
1. gelınlık çok guzel harıka ıkıncıyı pek begenmedımmerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum sonunda, aylardır takip etmekteyim sizi. boyum 1.55 ve bana sanki hiçbir gelinlik yakışmayacak gibi.. sizinle paylaşmak istediğim 2 gelinlik var kafamı pek karıştırmadan ve gelinlik deneyip aklım bulanmadan netten 2 gelinlik beğendim ama kararsızımEki Görüntüle 787521 Eki Görüntüle 787522 sizce hangisi
1. gelınlık çok guzel harıka ıkıncıyı pek begenmedım
oo sırtını çok begendım ama duvak çok uzun olmus heralde onu tercıh etmessın bılmıom ama sen begendıysen en guzelı odurhiçbiri olmadı canım yaa gelinliğim 1 önceki sayfada bu olacak :)
oo sırtını çok begendım ama duvak çok uzun olmus heralde onu tercıh etmessın bılmıom ama sen begendıysen en guzelı odur
anladım cNIM yhaa bı arkım aldıı gelınlıği gösterdı yemınle hiç begenmedım ıyyy bunu mu almıs dedım ama dugun gununde peri gıbı oldu bu sekılde zaten bellı olmuo nolduuu saçıyla makyajıyla bı butun olunca guzel oluyoduvak gelişigüzl takıldı o yüzden çok uzun görünüyor fotoda profesyonel olmadığı içingelinlik ve duvak detayları pek belli olmuyor
tşk ederim canım ayakkabımda hazır :):)
Eki Görüntüle 816844
Bir profesyonel tavsiye daha sana : ben gelinlerimin acil durum çantalarına muhakkak bir babette koyuyorum. Mutlaka bir babette edin şimdiden. Ben zaten topuklu ayakkabıya alışkınım benim ayakkabım çok rahatsız deme hiç. Düğün hali bu o ayakkabıya çok rahat sek sek bile oynayabilirsen topuğun bir kırılır kalırsın öyle:) ( Allah korusun tabi ) ama başımıza gelmedi değil:) hazırlıklı olmak da fayda var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?