Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce hangisi olmalı

Canım merhaba.Bende siteyi çok ama çok uzun süredir takip ediyordum yeni katıldım.
Sana açık sorum şudur boyun 1,55 ama topuklu ayakkabılar ile aran nasıl ? Eğer platformu rahat giyebiliyorsan sorun yapma bunu.. Ve boyunddan dolayı sana önerim kuyruklu olan gelinlik modeli seçmemen. Kuyruklu olan gelinlikleri taşımak için boy gerektiği dşüncesindeyim ki modellere bakarsan tahmini boy ayakkabı dahil 1,75 falan civarı.. Bunu hevesini kırmak için söylemiyorum, kuyruk kısmı daha kısa olan gelinlik modelleri seçebilirsin bu daha iyi olacaktır. Bir diğer yandan vücut tipinde nasıl duracak yani standart ölçülere mi sahipsin.. Buda önemli, prenses gelinlik tipine yakın yahut kısa kuyruklu bi model seçebilrisin..

Mesela böyle bir şey olabilir..

Ayakkabılırına özel yaptırırsın.. Çok pahalıya patlamıyor artık özel ve rahat yapım topuklu ayakkabılar.. Tercihim 1. den yana dantel aşığı bir insanım çünkü.. Üstünü dantel ve aşağı doğru yül üstüne dantel inebilecek az kuyruklu ve hafif kabarık bir gelinlik seçimi yapabilrsin. Çok kabarık modellerden kaçın çünkü onlarda enden geniş duracağı için boydan göz yanılması yapıp kısa gösterecektir. Bedenini olduğundan uzun gösterecek modellere yönelmelisin.
Umarım ki beni yanlış anlamaz ve kırılmamışsındır bundan korkarım.

Son düzenleme:

arkadaşlar sonunda bunu beğendim henüz prova yapılmadı haftaya perşembe yapılacak üzerinde çalışmlar aklımdan hiç geçmeyen bir model oldu ama umarım sizlerde beğenirsiniz.

hiçbiri olmamalı güzel değiller arkadaşım çok daha hoş modeller var araştırsan biraz
tabi üstünde görmek lazım göze çirkin gelen gelinlik giyersin üstünde şahane olur

hiçbiri olmamalı güzel değiller arkadaşım çok daha hoş modeller var araştırsan biraz
tabi üstünde görmek lazım göze çirkin gelen gelinlik giyersin üstünde şahane olur

valla arkadaşım bunu beğendim zaten bende aklımda hiç olmayan bir model ama içime sindi en azından henüz provalar başlamadı ama dediğim gibi gelinliğim bu olacak

Canım ben beğendim gelinliğini detaylar güzel bazı yerlerde sıkıntı var gibi ama sanırım bir terzi elinden gececek di mi?
Bir de böyle bir gelinlik tercih edeceksen eğer sana profesyonel bir tavsiye asla duvağın kalın olmamalı ki arkandaki o güzel detayı kapamasın. İncecik upuzun bir tül duvak tercih etmelisin.
Düğünün ilerleyen saatlerinde duvağını çıkrmayı tercih edebilirsin bile :)

evet sıkıntılı yerleri çok çünkü bana 2 beden büyüktü :) ölçüler alında 2. provayı merakla bekliyorum.duvağı takılı zaten bak o kadar ince ki anlayamamışsın bile :)

1. gelınlık çok guzel harıka ıkıncıyı pek begenmedım

duvak gelişigüzl takıldı o yüzden çok uzun görünüyor fotoda profesyonel olmadığı için gelinlik ve duvak detayları pek belli olmuyor
anladım cNIM yhaa bı arkım aldıı gelınlıği gösterdı yemınle hiç begenmedım ıyyy bunu mu almıs dedım ama dugun gununde peri gıbı oldu bu sekılde zaten bellı olmuo nolduuu saçıyla makyajıyla bı butun olunca guzel oluyo

Bir profesyonel tavsiye daha sana : ben gelinlerimin acil durum çantalarına muhakkak bir babette koyuyorum. Mutlaka bir babette edin şimdiden. Ben zaten topuklu ayakkabıya alışkınım benim ayakkabım çok rahatsız deme hiç. Düğün hali bu o ayakkabıya çok rahat sek sek bile oynayabilirsen topuğun bir kırılır kalırsın öyle:) ( Allah korusun tabi ) ama başımıza gelmedi değil:) hazırlıklı olmak da fayda var:)

Son düzenleme:

vallahi canım aksine 1. nişanımda 2. düğünümde olmak üzere ömrümde 2 defa topuklu giyen biri olarak babet harika bir fikir :) çok tşk ediyorum fikirlern için... aykkabı benmde içime sindi gelinlik konusunda tereddütlerim var tabi ama içime siniyor her provada :)

sana fotomuda eklicem bir bakarsın ve düşündüğüm saçı bak bakalım gidecek mi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…