• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim şekillenmeye başladı hadi yorumları bekliyorum hanımlar:)

bu gelınlıgı nerede bu fıyata dıktırıyorsunuz cok fazla kapalı degılmı acbaa?
cunku ben soyle bı fatıhe dolandım pazar gunu
en uc dıyorum yanı 3200 gordum riskli bı model degıl sectıgınız gelınlık dugmelerıde cok hos olacak ıncılı
rengı fılanda ıncı beyazı demıssınız oda cok guzel olur
minenes :D bana tavsıye vermedın ama benımde gelınlıkcımı sıkıstırmam gereken seyler yokmu kuması fılan ney bılmıyorum banad ayardımcı olurmusun

Bizim burda kısıtlı olduğu için kaliteli ve güzel dikenler onlarda biraz uçuyolar tabi :) istediğim gibi olsunda gerisi teferruat :))

Bizim burda kısıtlı olduğu için kaliteli ve güzel dikenler onlarda biraz uçuyolar tabi :) istediğim gibi olsunda gerisi teferruat :))

minenesin deidği gibi ünlü modacılarmı dıkıyor canım ?
kumasları fılan neymıskı bende bılgı ıstıyorum benımde 2200 anlastım kıralık barı tulunu fılan guzel kullansınlar bıraz arastırma yapayım canım

tul tarlatan kısmıda belkı dar oldugu ıcın benım oyle olmsutur ama nasılda provalarda fılan deneyeceksın dıkkat edersın salınırsın bır ıkı moda evınde anlasılır zaten rahatsız etcekmı vs dıye
gelınlııgın gogus bolgesıne dolgumuyapcaklar sutyenmı kullancaksın

Eklediğin 1. gelinliğin aynısını Akay gelinkde denedim hiç güzel değil kumaş kalitesi 0 diyebilirim
Hayırlısı olsun canım

Tüllerin altında tene değmeyecek sekilde astar olması lazım profesyonel bir dikimde zaten. Dediğim gibi bu fiyata ipek astar olması lazım. El emeğinden dem vurmasın lütfen, bu gelinlikleri çok daha ucuza veren yerler var. Sizde farkı kumaşı olmalı...

Tüllerin altında tene değmeyecek sekilde astar olması lazım profesyonel bir dikimde zaten. Dediğim gibi bu fiyata ipek astar olması lazım. El emeğinden dem vurmasın lütfen, bu gelinlikleri çok daha ucuza veren yerler var. Sizde farkı kumaşı olmalı...

Nisanlimin annesiyle konustum o fiyatin icinde kinaya diktirdigim abiyem ve ordan gene alicagimiz bindallida varmis yani 4.700'e üçü içindeymis kizlar :)) ben sadece gelinlik fiyatı diye biliyodumda ne biliyim öleymiş:)

Nisanlimin annesiyle konustum o fiyatin icinde kinaya diktirdigim abiyem ve ordan gene alicagimiz bindallida varmis yani 4.700'e üçü içindeymis kizlar :)) ben sadece gelinlik fiyatı diye biliyodumda ne biliyim öleymiş:)

Benim dediklerim yine de geçerli. İlk sayfada linkini paylaştığım 3300e diktirilen gelinliği gördünüz mü? Onun dediğim kriterlerde olduğunu düşünürsek zaten mantıklısı bu...

Kızlar gelinliğime bir kaç tane tac modeli örneği verirmisiniz bana ne tarz bişey olmalı bi kere kesin incili olmalı değilmi?

minenesin deidği gibi ünlü modacılarmı dıkıyor canım ?
kumasları fılan neymıskı bende bılgı ıstıyorum benımde 2200 anlastım kıralık barı tulunu fılan guzel kullansınlar bıraz arastırma yapayım canım

tul tarlatan kısmıda belkı dar oldugu ıcın benım oyle olmsutur ama nasılda provalarda fılan deneyeceksın dıkkat edersın salınırsın bır ıkı moda evınde anlasılır zaten rahatsız etcekmı vs dıye
gelınlııgın gogus bolgesıne dolgumuyapcaklar sutyenmı kullancaksın

Dolgu yapıcaklar tatlım sütyen kullanmıyorum çünkü rahatsızlık verme oranı çok yüksek arkadaşlarımdan kuzenlerimden biliyorum

Back