Gelinliğin çok güzel görünüyor.
Benim gelinliğim de duvağım da dantelliydi. Çok zarif kesinlikle.
Mutlulklar dilerim.
süpermiş gelinlik modelin çok beğendim sade ve şık modellere her zaman hayran kalmışımdır
Akay'ın bu gelinliğini bir arkadaşım giyinmişti. Model hoş ancak kumaş kalitesi beni memnun etmedi. Hayırlısı olsun...
Arkadaşım bu gelinliğin kendisini giyinmişti, yani Akay'dan alınmış bu modeldi, fotoğraftan çıkardığım bir yorum değil, gelinliği bizzat gördüm. Kullanılan kumaşlar kristal tül ve brode. İyi malzeme ise en azından hayal tül ve dantel olarak da fransız kupondur. Yalnız etek çerçevesinde 12 metre dantel harcandığı için, hele de duvak bunun gibi uzun ve dantel çerçeveli olursa, 3000-4000 arası bir fiyat çıkar bahsettiğim kumaşlardan.
Anladım Canım 4.700 çıkardı fiyatını inşallah kaliteli güzel olur bide arkadaki düğmeler inci düğme olucak öle düz olmayacak,çok teşekkürler bilgin için
Neresi bu fiyatı çıkardı? Akay mı? Hiç şaşırmadım...
Böyle bir bütçeniz varsa ben size direkt olarak Pronovias veya Vakko'nun yolunu tutarak La Sposa, San Patrick gibi markalardan almanızı öneririm. En azından doğru düzgün kumaş kullanırlar. Akay'a o kadar kızıyorum ki. Tamam parasını alsın ama karşılığında doğru düzgün kumaş kullansın.
Çok sağol minenesciğim yarın öğrenirim ben iş çıkışı yanına uğrayıp ve buraya yazarım ama dediğim gibi mükemmel birşey çıkartacağından diğer gördüklerimle beraber eminim :)Bu parayı ödüyorsanız size kesinlikle ama kesinlikle "fransız kupon" kullanması lazım, asla brode olmamalı. Gerçekten yazık olur. Ayrıca, etekte koca bir tarlatan giydirip üstüne üç kat tül koyup, altından astarınızın göründüğü uyduruk bir tül etek yapmamalı, en az 7-8 kat tül olmalı etekte, alt astar asla görülmemeli. Tarlatan gitmeye bile ihtiyacınız olmamalı hatta. Bugün gidin bir Vakkoya, Beymen'e, Pronovias'a, hiçbiri altınıza tarlatan giydirmez, aşağıdaki gibi bir şey giyinirsiniz. eteklerin bütün kabarıklığı ya tülden katlarla, ya da eteklerin uç kısımlarına dikilen sertleştirici bir şeritle verilir.
Astarınız ipek astar olmalı. Duvağınızın çevresinde de fransız kupon kullanmalı.
Daha az bir kalitede gerçekten kazıklanmış olursunuz, kusuruma bakmayın. Parayı alacaksa bu işi dünyada en iyi yapanların kalitesinde bir şey sunması lazım size...
nacizane tavsıyem
benım nısan elbısem tam balıktı ıcındede tul tarlatan vardı
o kadar rahatsız oldumkı bacaklarıma surtmesı ayrı topugum takılması ayrı mesele bunada dıkkat edersenız cok ıyı olacaktır dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?