• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim şekillenmeye başladı hadi yorumları bekliyorum hanımlar:)

88kedicik

Mutlu sona doğru ilerliyo
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
114
0
46
Çanakkale
$gelinlik.jpg $GELİNLİK3.jpg
Kızlar yeniden merhaba:) fikirlerimde değişmeler oldu ve Zeynep Uluç'un gelinliğininden ayrı bir modelde şekillenmeye başladı gelinliğim sizlerlede paylaşmak istedim 1.resimdeki gibi modeli arkasıda 2.modeldeki gibi olacak rengide inci beyazı oluyor,hafif düşük şekilde omuzlarda duvağın kenarlarındaki gibi ince dantel olacak ,yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Gelinliğin çok güzel görünüyor.
Benim gelinliğim de duvağım da dantelliydi. Çok zarif kesinlikle.
Mutlulklar dilerim.

Akay'ın bu gelinliğini bir arkadaşım giyinmişti. Model hoş ancak kumaş kalitesi beni memnun etmedi. Hayırlısı olsun...

Arkadaşım bu gelinliğin kendisini giyinmişti, yani Akay'dan alınmış bu modeldi, fotoğraftan çıkardığım bir yorum değil, gelinliği bizzat gördüm. Kullanılan kumaşlar kristal tül ve brode. İyi malzeme ise en azından hayal tül ve dantel olarak da fransız kupondur. Yalnız etek çerçevesinde 12 metre dantel harcandığı için, hele de duvak bunun gibi uzun ve dantel çerçeveli olursa, 3000-4000 arası bir fiyat çıkar bahsettiğim kumaşlardan.

Bakın, benim fikrimi alarak iyi kumaşlarla, bu modelin çok çok benzerini sitemizden arkadaşımız 3300'e diktirdi:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...myumy-nin-prenses-gelinligi.html#post24398797
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...umy-nin-prenses-gelinligi-5.html#post24724361

Son düzenleme:
Arkadaşım bu gelinliğin kendisini giyinmişti, yani Akay'dan alınmış bu modeldi, fotoğraftan çıkardığım bir yorum değil, gelinliği bizzat gördüm. Kullanılan kumaşlar kristal tül ve brode. İyi malzeme ise en azından hayal tül ve dantel olarak da fransız kupondur. Yalnız etek çerçevesinde 12 metre dantel harcandığı için, hele de duvak bunun gibi uzun ve dantel çerçeveli olursa, 3000-4000 arası bir fiyat çıkar bahsettiğim kumaşlardan.

Anladım Canım 4.700 çıkardı fiyatını inşallah kaliteli güzel olur bide arkadaki düğmeler inci düğme olucak öle düz olmayacak,çok teşekkürler bilgin için ;)

Son düzenleme:
Böyle bir bütçeniz varsa ben size direkt olarak Pronovias veya Vakko'nun yolunu tutarak La Sposa, San Patrick gibi markalardan almanızı öneririm. En azından doğru düzgün kumaş kullanırlar. Akay'a o kadar kızıyorum ki. Tamam parasını alsın ama karşılığında doğru düzgün kumaş kullansın.

Böyle bir bütçeniz varsa ben size direkt olarak Pronovias veya Vakko'nun yolunu tutarak La Sposa, San Patrick gibi markalardan almanızı öneririm. En azından doğru düzgün kumaş kullanırlar. Akay'a o kadar kızıyorum ki. Tamam parasını alsın ama karşılığında doğru düzgün kumaş kullansın.

Doğru canım evet ama işte başladık bi kere diktirmeye bakalım inşallah güzel olsunda 2 arkadaşım ve bir kuzenimde benim diktirdiğim yere diktirdiler sonuç mükemmel oldu darısı bana:))

Bu parayı ödüyorsanız size kesinlikle ama kesinlikle "fransız kupon" kullanması lazım, asla brode olmamalı. Gerçekten yazık olur. Ayrıca, etekte koca bir tarlatan giydirip üstüne üç kat tül koyup, altından astarınızın göründüğü uyduruk bir tül etek yapmamalı, en az 7-8 kat tül olmalı etekte, alt astar asla görülmemeli. Tarlatan gitmeye bile ihtiyacınız olmamalı hatta. Bugün gidin bir Vakkoya, Beymen'e, Pronovias'a, hiçbiri altınıza tarlatan giydirmez, aşağıdaki gibi bir şey giyinirsiniz. eteklerin bütün kabarıklığı ya tülden katlarla, ya da eteklerin uç kısımlarına dikilen sertleştirici bir şeritle verilir.

jupon_H1008_1.jpg

Astarınız ipek astar olmalı. Duvağınızın çevresinde de fransız kupon kullanmalı.

Daha az bir kalitede gerçekten kazıklanmış olursunuz, kusuruma bakmayın. Parayı alacaksa bu işi dünyada en iyi yapanların kalitesinde bir şey sunması lazım size...

Bu parayı ödüyorsanız size kesinlikle ama kesinlikle "fransız kupon" kullanması lazım, asla brode olmamalı. Gerçekten yazık olur. Ayrıca, etekte koca bir tarlatan giydirip üstüne üç kat tül koyup, altından astarınızın göründüğü uyduruk bir tül etek yapmamalı, en az 7-8 kat tül olmalı etekte, alt astar asla görülmemeli. Tarlatan gitmeye bile ihtiyacınız olmamalı hatta. Bugün gidin bir Vakkoya, Beymen'e, Pronovias'a, hiçbiri altınıza tarlatan giydirmez, aşağıdaki gibi bir şey giyinirsiniz. eteklerin bütün kabarıklığı ya tülden katlarla, ya da eteklerin uç kısımlarına dikilen sertleştirici bir şeritle verilir.

Astarınız ipek astar olmalı. Duvağınızın çevresinde de fransız kupon kullanmalı.

Daha az bir kalitede gerçekten kazıklanmış olursunuz, kusuruma bakmayın. Parayı alacaksa bu işi dünyada en iyi yapanların kalitesinde bir şey sunması lazım size...
Çok sağol minenesciğim yarın öğrenirim ben iş çıkışı yanına uğrayıp ve buraya yazarım ama dediğim gibi mükemmel birşey çıkartacağından diğer gördüklerimle beraber eminim :)

Minenes gelinlikçime öğle tatilinde uğradım sorularımı sordum seninkine benzer açıklamalar yaptı ancak zaten o paranın içinde el emeğininde olduğunuda söledi doğal olarak :) tarlatan yerine kat kat tüllerle o kabarıklığı sağlıyacağını söyledi,tekrar teşekkür ederim sana :)

nacizane tavsıyem
benım nısan elbısem tam balıktı ıcındede tul tarlatan vardı
o kadar rahatsız oldumkı bacaklarıma surtmesı ayrı topugum takılması ayrı mesele bunada dıkkat edersenız cok ıyı olacaktır dıye dusunuyorum

bu gelınlıgı nerede bu fıyata dıktırıyorsunuz cok fazla kapalı degılmı acbaa?
cunku ben soyle bı fatıhe dolandım pazar gunu
en uc dıyorum yanı 3200 gordum riskli bı model degıl sectıgınız gelınlık dugmelerıde cok hos olacak ıncılı
rengı fılanda ıncı beyazı demıssınız oda cok guzel olur
minenes :D bana tavsıye vermedın ama benımde gelınlıkcımı sıkıstırmam gereken seyler yokmu kuması fılan ney bılmıyorum banad ayardımcı olurmusun

Back