Gelinliğim- satılıktır-

azarantina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
405
830
123
herkese selamlar,

Bende evliler kervanına katıldım. Herşeyimi son 3 ay içerisinde panik bir şekilde yapmamıza rağmen herşey mükemmel oldu, Allah ı ma şükürler olsun. gelinliğim 3 haftada dikildi:) evi son 1 ay kala tuttuk nikah sonrası eğlenceyi düğünde 4 gün kala of hatırladıkça bile heyecandan ,panikten karnım ağrıyor:)

Eklentiler

• $fotoğraf (92).jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 923
  • $fotoğraf (100).jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 900
  • $fotoğraf (20).jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 884
Son düzenleme:
tebrikler canım, gelinliğin çok güzelmiş çok güzel bir gelin olmuşsun

düğün sonrası eğlencenizi nerede yaptınız merak ettim?

teşekkürler salemwitch. Çamlıca Hacegan da yaptık inanılmaz güzel geçti. Terasta yaptık 60 kişi 3 milyar ödedik. Dj+yemek+pasta içinde.

kına fotolarımıda ekledim:)

Eklentiler

• $DSC_3466.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 851
  • $12.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 807
  • $11.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 809
  • $DSC_3559.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 748
  • $DSC_3483.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 794
ilgilenenler için kadıköy meral doğan modaevinde diktirdim.

Eklentiler

• $DSC_3452.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 819
  • $DSC_3432.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 790
ben almak için sormuyorum ama kaça diktirdiniz,çok hoş bir gelinlik.beğendim ben, tacınızı da öyle.ben olsam satmaya kıyamazdım canım mutluluklar dilerim ömür boyu...

Son düzenleme:
ben almak için sormuyorum ama kaça diktirdiniz,çok hoş bir gelinlik.beğendim ben, tacınızı da öyle.ben olsam satmaya kıyamazdım canım mutluluklar dilerim ömür boyu...

2000 e diktirdim bende kıyamam ama evimizde eksiklikler var maddi olarak bi getirisi olur diye tv alamadık henüz. güzel dileklerin için çok teşekkürler:)

evet güncel. ben 1.70 boy 63 kg yum. Arkası bağcıklı olduğu için sanırım 36-40 arası giyilebilir. fiyat 2000 e almıştım 1000 e satıyorum.

Eylülde düğünüm olacak da gelinliği beğendim ama ankaradayım özel mesaj hakkım yok sana nasıl ulaşırım 40 bedenin

gelinliğin yanında duvak çiçek ayakkabı veriyormusunuz, birde deneme imkanım var mı ist.da Anadolu yakasında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…