gnlatilla Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2010 270 1 116 İstanbul 14 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gnlatilla #41 cil_lek .!.: canım benim gelinliğinin yaka kısmı değişik geldi bana ve çok hoşuma gitti:)) etek kısmı biraz bekledimden farklıı benim zevkime uymadı . ama sana çok çok yakışıcağını tahmin ediyorumm Allah mutlu mesut etsin. bi yastıkta kocayun emüü =)) Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim cnm :)
cil_lek .!.: canım benim gelinliğinin yaka kısmı değişik geldi bana ve çok hoşuma gitti:)) etek kısmı biraz bekledimden farklıı benim zevkime uymadı . ama sana çok çok yakışıcağını tahmin ediyorumm Allah mutlu mesut etsin. bi yastıkta kocayun emüü =)) Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim cnm :)
karanfilcicegi adi yok ama kendisi var Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 1.622 164 163 14 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gnlatilla #42 cok hos canim.. cok zarif. Ayiptir sormasi kaça diktiriyorsun?
gnlatilla Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2010 270 1 116 İstanbul 14 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gnlatilla #43 canim67 .!.: cok hos canim.. cok zarif. Ayiptir sormasi kaça diktiriyorsun? Genişletmek için tıkla... fatihde diktiriyorz cnm 1100 e anlaştık :)
canim67 .!.: cok hos canim.. cok zarif. Ayiptir sormasi kaça diktiriyorsun? Genişletmek için tıkla... fatihde diktiriyorz cnm 1100 e anlaştık :)