Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl?

merhaba gelinliğin çok guzelmıs gercekten hayırlı ugurlu olsun....

yaka kısmı vs hepsı cok hos, sanırım zevklerımız uyusuyo kımsı begenmemıs ama....

kaca dıktırıyorsun bu arada?

kırılma canım ama ben beğenmedim..vitrinlerde internette o kadar güzel modeller var ki bu onların yanında çok sönük kalıyo..boyumda fena değil diyosun daha şık modellere bak derimm...:34:

çok beğendim canım, tabi herkesin zevki kendine göre ben abartı şeylerden uçuş uçuş eteklerden meme ucuna kadar dekolteden hoşlanmıyorum. Bu gelinlik çok zarif ve şık..
umarım çok güzel olur düğünde mutluluklar canım..

çok beğendim canım, tabi herkesin zevki kendine göre ben abartı şeylerden uçuş uçuş eteklerden meme ucuna kadar dekolteden hoşlanmıyorum. Bu gelinlik çok zarif ve şık..
umarım çok güzel olur düğünde mutluluklar canım..

çok teşekkür ederim cnm bende sadelikten yanayım iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

kırılma canım ama ben beğenmedim..vitrinlerde internette o kadar güzel modeller var ki bu onların yanında çok sönük kalıyo..boyumda fena değil diyosun daha şık modellere bak derimm...:34:

canın sağoslun cnm zevkler ve renkler işte :) hepsine baktım sanırım baya araştırdım biraz sade seviyorum ben bana kalsa daha da sade bile olabilirdi ama resimde çok belli olmuyor gerçekten hoş bir model :)

merhaba gelinliğin çok guzelmıs gercekten hayırlı ugurlu olsun....

yaka kısmı vs hepsı cok hos, sanırım zevklerımız uyusuyo kımsı begenmemıs ama....

kaca dıktırıyorsun bu arada?

teşekkür ederim cnm fatihde 1100 e anlaştık 2000 hatta 2500 den başlayan fiyatlar aldık en iyi fiyat bu geldi diktirmeye karar verdik :)

ya sanki sade ve yaka kısmı normal bır elbıse gıbı duruyor....bence biraz daha farklı modellere bakkk:18:

canın sağoslun cnm zevkler ve renkler işte :) hepsine baktım sanırım baya araştırdım biraz sade seviyorum ben bana kalsa daha da sade bile olabilirdi ama resimde çok belli olmuyor gerçekten hoş bir model :)

zaten önemli olan bizim değil senin beğenmiş olman canımm..şimdidenn mutluluklarr sana :nazar:

canım benim gelinliğinin yaka kısmı değişik geldi bana ve çok hoşuma gitti:)) etek kısmı biraz bekledimden farklıı benim zevkime uymadı . ama sana çok çok yakışıcağını tahmin ediyorumm Allah mutlu mesut etsin. bi yastıkta kocayun emüü =))

Back