Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl?

gnlatilla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
270
1
116
İstanbul
merhaba kızlar bu geliinliği diktiriyorum sizce nasıl ? zayıfım boyumda fena değil yakışırmı acaba

Son düzenleme:
güzel...yakası çok güzel ve değişik geldi bana...mutlu mesut bir şekilde giyersin inşş...mutluluklar dilerim...
İlk yorum da benden olmuş hadi hayırlısı.İnş bende kafama göre bulurum hemen 3 hafta sonra
buarada bence o pile kısmına biraz daha kat attır daha havalı durur.naçizane fikrim:>

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar daha bugün diktirmeye karar verdim inşallah çok güzel olur fatihte diktiriyorum daha güzelleri sizin olur inş.

ben çok beğendim güle güle giy,yaka kısmı daha farklı olabilir ama eteği çok hoşuma gitti..

çok güzel sade ve şık çok da zarif boyun uzun ve zayıfsan eminm cuk oturcaktr

Son düzenleme:
Çokk çokkk beğendim
Yalnız üst kısımdaki taşlar daha ince bir şerit halinde olsaydı çok daha güzel olurdu

çok teşekkür ederim arkadaşlar canım daha değişiklikler yapılacak üzerinde sizde fikrinizi söylerseniz yardımcı olmuş olursunuz :)) hepinize çok çok teşekkür ederim:81:

dikkate alıcam cnm çok teşekkür ederim

ben çok beğendim güle güle giy,yaka kısmı daha farklı olabilir ama eteği çok hoşuma gitti..

çok teşekkür ederim cnm yaka kısmı resimde pek belli olmuyor ama işlemeleri var savaroski taşları olacak küçük küçük üzerinde ilerleyen zamanlarda belki değişikliklerde yaparız :))

Göğüs kısmı değişse daha hoş olur.
Üst kısmı elbise havası katıyor,ben genelde kabarık gelinliklerden hoşlanıyorum zaten belki de ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…