Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl?

gnlatilla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
270
1
116
İstanbul
merhaba kızlar bu geliinliği diktiriyorum sizce nasıl ? zayıfım boyumda fena değil yakışırmı acaba $ard.jpg $ard.jpg

Son düzenleme:
güzel...yakası çok güzel ve değişik geldi bana...mutlu mesut bir şekilde giyersin inşş...mutluluklar dilerim...
İlk yorum da benden olmuş hadi hayırlısı.İnş bende kafama göre bulurum hemen 3 hafta sonra
buarada bence o pile kısmına biraz daha kat attır daha havalı durur.naçizane fikrim:>

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar daha bugün diktirmeye karar verdim inşallah çok güzel olur fatihte diktiriyorum daha güzelleri sizin olur inş.:21:

ben çok beğendim güle güle giy,yaka kısmı daha farklı olabilir ama eteği çok hoşuma gitti.. :34:

çok güzel sade ve şık :61: çok da zarif boyun uzun ve zayıfsan eminm cuk oturcaktr

Son düzenleme:
Çokk çokkk beğendim:16:
Yalnız üst kısımdaki taşlar daha ince bir şerit halinde olsaydı çok daha güzel olurdu

çok teşekkür ederim arkadaşlar canım daha değişiklikler yapılacak üzerinde sizde fikrinizi söylerseniz yardımcı olmuş olursunuz :)) hepinize çok çok teşekkür ederim:81:

güzel...yakası çok güzel ve değişik geldi bana...mutlu mesut bir şekilde giyersin inşş...mutluluklar dilerim...
İlk yorum da benden olmuş hadi hayırlısı.İnş bende kafama göre bulurum hemen 3 hafta sonra
buarada bence o pile kısmına biraz daha kat attır daha havalı durur.naçizane fikrim:>

dikkate alıcam cnm çok teşekkür ederim :71:

ben çok beğendim güle güle giy,yaka kısmı daha farklı olabilir ama eteği çok hoşuma gitti.. :34:

çok teşekkür ederim cnm yaka kısmı resimde pek belli olmuyor ama işlemeleri var savaroski taşları olacak küçük küçük üzerinde ilerleyen zamanlarda belki değişikliklerde yaparız :))

Göğüs kısmı değişse daha hoş olur.
Üst kısmı elbise havası katıyor,ben genelde kabarık gelinliklerden hoşlanıyorum zaten belki de ondan.

Back