• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinligim nasil sizce?

dekolte gelinlikte ancak sizinki gibi güzel fiziği olanlarda hoş durur.oyüzden dekolteyle ilgili olumsuz eleştirilere aldırmayın derim.önemli olan dekoltenin baya durmaması ki bence sizde çok güzel durmuş.mutluluklar

çok güzel bir gelinlik çok da yakışmış ama ben boynundakini beğenmedim modeli bozmuş gibi geldi bana.

tek kelime ile süper. ben çok beğendim. sana çok yakışmış. sırt ve göğüs dekoltesi ölçülü ve hoş.
fiziğinde çok güzel canım. boynundakini bend beğenmedim takı ile daha hoş olmaz mı? tabi yine de sen bilirsin.
mutluluklar!

Boynunuzdaki artık adı her neyse onu çok beğenmedim bir de azıcık daha kabarık olsaydı keşke. Ama genel olarak hoş olmuş. Çok mutlu olursunuz umarım.

bu eski konuları nerden bulup canlandırıyorsunuz anlamıyorum kızlar :D gelinliği ben malesef hiç beğenmedim. bir kere önden arkadaşımızın üstüne hiç oturmamış, göğüs kısmı yanlış, bol duruyor. ayrıca böyle köşeleri yukarı çıkan straplesler gözüme hakir görünüyor. sırt dekoltesi desen ayrı bir defo sanki. arkadaş beğenmiş ki giyinmiş, mutlulukla taşımıştır dilerim...

bu eski konuları nerden bulup canlandırıyorsunuz anlamıyorum kızlar :D gelinliği ben malesef hiç beğenmedim. bir kere önden arkadaşımızın üstüne hiç oturmamış, göğüs kısmı yanlış, bol duruyor. ayrıca böyle köşeleri yukarı çıkan straplesler gözüme hakir görünüyor. sırt dekoltesi desen ayrı bir defo sanki. arkadaş beğenmiş ki giyinmiş, mutlulukla taşımıştır dilerim...

Tarihe baksaymışım iyi edermişim (:
Ben de yorum yazdıktan sonra farkettim eski olduğunu (:

canım çok güzel bir seçim yapmışsın mutluluklar dilerim vee unutmadan boynundaki aksesuarı takmamakla en iyisini yapmış olursun:3:

Evet arkadaslar, gelinligimi cok ama cooooooooooooooooooook severek giyindim... Yine evlensem kesinlikle ayni gelinligi giyerdimmmm :))
:nazar::nazar::nazar:

Back