• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinligim nasil sizce?

harika bir gelinlik....bana göre tek fazlalık ve gereksiz ayrıntı,arkadaki çiçek......bunun haricinde çok harika bir gelinlik canım....mutluluklar dilerim....a.s.

tsk ederim canim, bana göre arkasindaki cicek gelinligi tamamliyor.. o yüzden onu cikarttirmayi düsünmüyorum.. ama fikrin icin tsk ederim

çok güzel gerçekten çok değişik... fiyatı nedir acaba? özel dikim mi hazır mı buldunuz?

tsk ederim... sanirim TL olarak fiyati yaklasik 4500.- yapiyor. Isvicre franki olarak 3150.- yapiyor..

Gelinligim hazir, özel dikim degil.. Ilk denedigim gelinlik bu... sonra icimde kalmasin diye baska tarz gelinliklerde denedim yaklasik 6-7 cesit cok kabariklisindan düz gelinlige kadar, ama aklimda kalan bu oldu... Buna karar verdim :)

Ben çok beğendim ya önden müthişş.Arka kısmı biraz iddealı ama yinede harika.Gerçekten çok yakışmış.Makyajsız saçsız hali böyleyse kuaförden sonraki hali nasıl olur çok merak ediyorum :)

boyundanlık hariç beğendim. şık bir gerdanlık daha asil durur bence

bende çok beğendim güle güle giy. sadece boynunda şık bir kolye daha hoş olurdu bence tabiiii

Back