Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl kızlar :)

gayet güzell beğendimm benn
güle güle giy inşallah

harika duruyor, daha yakından işlemelerini görebilme şansımız var mı acaba ?

çok güzelmiş :) güle güle giyersin inşallah

harika duruyor, daha yakından işlemelerini görebilme şansımız var mı acaba ?

Tabiiii :)
bu ikisi var bunun haricinde birde eklediklerim var benim moda evine verdiğim görüntüler bunlar onlarda resimleri iyice yakınlaştırıp bakarak yapacaklar fuardan çektim bende bu gelinliği aşık oldum resmen :)

benimki ust kismi bele kadar tasli seninkide cok guzel allah mutlu etsin. dugun nezamn

Düğün 30 mayısss :) bak bunlardan kınalığımın resimleri ama tarlatan yok altında balık model umarım bunuda beğenirsiniz

cok hos canim benim dugunum cok yakinda az kaldi. 28 martta. gelinligin arkasina bi fiyonk ekletebilirsn kucuk ben eklettim cok guzel oldu tavsiye ederim

OOOOyyyy hiç birşey kalmamışşşş heyecan durumun nasıl :) aslına bakarsan benim ilk moda evinde beğendiğim bir model vardı onun üzeri sırf kristal taştı etekleri prenses etek arkasına fiyonk yapıp kuyruğunu up uzun yapacaklardı çıt çıtlı istediğim zaman çıkarabileceğim gibi birşey ama bunun arkası zaten çok fazla hareketli birde fiyongu ekletmeyelim dedim yoksa kadın istermisin diye sordu :)

benim gelinligimde senin tarif ettigin gibi zaten.cok heycanliyim kosusturma fln. baya heycan var yani

benim gelinligimde senin tarif ettigin gibi zaten.cok heycanliyim kosusturma fln. baya heycan var yani

Ayy kıyamam yaaa :) ama çok tatlı heyecan bunlar evin hazırdır gerçi sormama gerek yok :) resim falan varmı çok merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…