Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet güzell beğendimm benn
güle güle giy inşallah
çok güzelmiş :) güle güle giyersin inşallah
bende çok beğendim.mutluluklar
Düğün 30 mayısss :) bak bunlardan kınalığımın resimleri ama tarlatan yok altında balık model umarım bunuda beğenirsiniz Eki Görüntüle 1012625 Eki Görüntüle 1012626 Eki Görüntüle 1012627
cok hos canim benim dugunum cok yakinda az kaldi. 28 martta. gelinligin arkasina bi fiyonk ekletebilirsn kucuk ben eklettim cok guzel oldu tavsiye ederim
OOOOyyyy hiç birşey kalmamışşşş heyecan durumun nasıl :) aslına bakarsan benim ilk moda evinde beğendiğim bir model vardı onun üzeri sırf kristal taştı etekleri prenses etek arkasına fiyonk yapıp kuyruğunu up uzun yapacaklardı çıt çıtlı istediğim zaman çıkarabileceğim gibi birşey ama bunun arkası zaten çok fazla hareketli birde fiyongu ekletmeyelim dedim yoksa kadın istermisin diye sordu :)
benim gelinligimde senin tarif ettigin gibi zaten.cok heycanliyim kosusturma fln. baya heycan var yani
Ayy kıyamam yaaa :) ama çok tatlı heyecan bunlar evin hazırdır gerçi sormama gerek yok :) resim falan varmı çok merak ettim :)