Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar?

güzel yanliz straplez bayaga yukari cekilmis hos durmamis
alli pullu gelinlik etegi ayri üstü ayri ayrintili birde kollar danteli fazla karisik geldi bana
simdiden mutluluklar dilerim
tesekkür ederim.canım cok acık giyinmedigim icin yakasını yukarı cektirdim.
Canım model çok güzel tarlatanı biraz daha büyük olursa çok süper durur fotoğraflarda da güzel çıkıyorrr şimdiden hayırlı uğurlu olsun

saol canım begenmene sevindim:90:

kızlar çok heyecanlıyım bir an önce 12 mart gelsede gelinliğimi giysem

Gelinliğini çok beğendim canım pırıltıları, belden oturması, etek kabarıklığı harika seçimini çok beğendim zevklisin, Alah bir yastıkta kocatsın, darısı benim başıma

Gelinliğini çok beğendim canım pırıltıları, belden oturması, etek kabarıklığı harika seçimini çok beğendim zevklisin, Alah bir yastıkta kocatsın, darısı benim başıma

teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun tez vakitte inşallah.

kızlar sice gelinligime uzun duvak mı güzel olur yoksa kısa uzun denilen orta boy mu orta boy daha güzel olur dedi gelinlikci arkadaki cicekleri kapatmaması acısından sizce hangisi?

kızlar sice gelinligime uzun duvak mı güzel olur yoksa kısa uzun denilen orta boy mu orta boy daha güzel olur dedi gelinlikci arkadaki cicekleri kapatmaması acısından sizce hangisi?

canım bencede gelinliğindeki her bir ayrıntı görünmeli arkasındaki çiçkeleri kapatmak olmaz orta boy bencede daha güzel olur

allah hayırlı uğurlu etsin canım. gayet güzel bir model ışıl ışık ve sana da çok yakışmış. önemli olan senin içinde mutlu olman
bende modelimden emin değildim provaya geçmeden terzime başka modeller göster dedim. 2 model gösterdi yok seçtiğim olsun dedim bi an:86: demek ki emin değilim derken modele kafam yatmış daha bi emin oldum kendimden.. umarım çıkan sonuçta güzel olur..
mutluluklar diliyorum....:90:

canım bencede gelinliğindeki her bir ayrıntı görünmeli arkasındaki çiçkeleri kapatmak olmaz orta boy bencede daha güzel olur
bencede orta boy daha güzel olcak gibi cnm yorumun için sağol.

sana da mutluklar dilerim canım inş hersey istedigin gibi olur.

kuzum, senin zaten diktirme gibi bir durumun olmazmış, çok az zaman var o yüzden sana söylemiyorum ama, madem açık giyemezsin o zaman straplesi öyle üstüne çekmek yerine neden üstünde, omzunda dantel olan bir model düşünülmüyor ki? öyle daha iyi sonuç alınır bence. hayırlı olsun, ,Allah mesut etsin

tesekkür ederim cnm . canım zaten benimki o resimdeki gelinlik sıfırdan dikiliyor o ilk denedigim modeli görmek icin vitrindeki gelinlikti. zaten dantelden minik kolları olacak önüde o kolların durusuna göre ayarlandı ikinci provamda canım. zaten göğüsler fazla büyük olmadıgı için normalden yukarda duruyor üzerimde orta kısım çatalın bitim yerine gelecek şekilde yaptırdım. bitmiş halini paylaşırım burdan inşallah güzel olur bende peri kızı gibi olurum en mutlu günümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…