tesekkür ederim.canım cok acık giyinmedigim icin yakasını yukarı cektirdim.güzel yanliz straplez bayaga yukari cekilmis hos durmamis
alli pullu gelinlik etegi ayri üstü ayri ayrintili birde kollar danteli fazla karisik geldi bana
simdiden mutluluklar dilerim
Canım model çok güzel tarlatanı biraz daha büyük olursa çok süper durur fotoğraflarda da güzel çıkıyorrr şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Süper caniim ya, paril paril parliyor..
güle güle giyy hayırlı olsunn
Gelinliğini çok beğendim canım pırıltıları, belden oturması, etek kabarıklığı harika seçimini çok beğendim zevklisin, Alah bir yastıkta kocatsın, darısı benim başıma
kızlar sice gelinligime uzun duvak mı güzel olur yoksa kısa uzun denilen orta boy mu orta boy daha güzel olur dedi gelinlikci arkadaki cicekleri kapatmaması acısından sizce hangisi?
kızlar merhaba.uzun bi arayıştan sonra hiç aklımda olmayan bir modeli beğendim bide sizin fikrinizi almak istiyorum tüm yorumlara açığım. gerçi fotograf cok net cıkmamıs ama gelinliğim nasıl ?tek değişiklik dantelden minik kolları olacak. bu arada yakın cekim olan güllerden eteğinin her tarafında var:)
bencede orta boy daha güzel olcak gibi cnm yorumun için sağol.canım bencede gelinliğindeki her bir ayrıntı görünmeli arkasındaki çiçkeleri kapatmak olmaz orta boy bencede daha güzel olur
allah hayırlı uğurlu etsin canım. gayet güzel bir model ışıl ışık ve sana da çok yakışmış. önemli olan senin içinde mutlu olman
bende modelimden emin değildim provaya geçmeden terzime başka modeller göster dedim. 2 model gösterdi yok seçtiğim olsun dedim bi an:86: demek ki emin değilim derken modele kafam yatmış daha bi emin oldum kendimden.. umarım çıkan sonuçta güzel olur..
mutluluklar diliyorum....:90:
kuzum, senin zaten diktirme gibi bir durumun olmazmış, çok az zaman var o yüzden sana söylemiyorum ama, madem açık giyemezsin o zaman straplesi öyle üstüne çekmek yerine neden üstünde, omzunda dantel olan bir model düşünülmüyor ki? öyle daha iyi sonuç alınır bence. hayırlı olsun, ,Allah mesut etsin
tekrar evlenecek olsam bende bundan diktirirdim
canım üzerinde güzel durmuş. mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?