Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar?

teşekkür ederim sahildeniz_ aimin inşallah cümle sevenleri ayırmasın Rabbim:34:

Iclalim harika gelinliğin bayıldımm mutluluklar tatlım unuttun bizi ama:(

Iclalim harika gelinliğin bayıldımm mutluluklar tatlım unuttun bizi ama:(

teşekkürler tatlım.canım haklısın ya valla topiklerde buluşamıyoruz artık askerlik nişan düğün derken ben kendimi bile unuttum:)varmı sizde bişeyler canım nişan söz falan

Canım mutlulukla giy inşallah sana cok yakışmış ayrıca cokta güzel gelinligin.. ama en bastakı resmi çözemedim gül neresinde kalıyor gelinligin.. :nazar:Maşallah diyelim birde:nazar:

Canım mutlulukla giy inşallah sana cok yakışmış ayrıca cokta güzel gelinligin.. ama en bastakı resmi çözemedim gül neresinde kalıyor gelinligin.. :nazar:Maşallah diyelim birde:nazar:

çok saol canım benim. canım o görünen kumas parcası gül aslında kat kat kenarları ortasaında da dantel ve taş var . o gül seklindende eteginin bi çok yerinde var resimde cok nete cıkmadıgı icin model kendini tam göstermiyor. inşallah düğün fotolarımda ayrıntıları görürüsünüz canım.senin gelinliğinide bekliyoruz heyecanla:D
cnm çok güzel güle güle kullan allah mesut etsin :)

teşekkürler canım.daha güzelleri sizleirn olsun.

Son düzenleme:
canım mutluluklar çok güzel duruo çok yakışmış allah mutluluk versin bizlerede nasip etsin inşallah:19:

teşekkürler tatlım.canım haklısın ya valla topiklerde buluşamıyoruz artık askerlik nişan düğün derken ben kendimi bile unuttum:)varmı sizde bişeyler canım nişan söz falan

ÇEYİZ İŞİ BİTMİŞTİR TAMAMEN AÇSANA CANIM GÖRELİM ÇEYİZİİNDE NE VAR NE YOK:)
canım biz 1 ocakta ayrıldık .yalan oldu herşey anlıcağın.

bende çok beğendim gelinliğini canım..gelinlik dediğin bembeyaz ve kabarık olmalı tıpkı senin gelinliğin gibi..:)

Allah bi yastıkta kocatsın sizi:)mutluluklar..

bende çok beğendim gelinliğini canım..gelinlik dediğin bembeyaz ve kabarık olmalı tıpkı senin gelinliğin gibi..:)

Allah bi yastıkta kocatsın sizi:)mutluluklar..

çok teşekkür ederim canım benim Rabbim cümlemizin mutluluğunu daim kılsın inşallah bekarsan tez vakitte darısı başına olsun:66:

güzel yanliz straplez bayaga yukari cekilmis hos durmamis
alli pullu gelinlik etegi ayri üstü ayri ayrintili birde kollar danteli fazla karisik geldi bana
simdiden mutluluklar dilerim

Canım model çok güzel tarlatanı biraz daha büyük olursa çok süper durur fotoğraflarda da güzel çıkıyorrr şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Back