çok teşekkürler canım bencede kaç gelin oluyoruz değilmi oluncada herşey tadında olsun ışıltılı pırıltılı:)
ee tabiki canımm :)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım bencede kaç gelin oluyoruz değilmi oluncada herşey tadında olsun ışıltılı pırıltılı:)
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.Allah izin veririse düğünüm 12 martta olacak .yurda03 sana mutluluklar dilerim canım .
![]()
Iclalim harika gelinliğin bayıldımm mutluluklar tatlım unuttun bizi ama![]()
Canım mutlulukla giy inşallah sana cok yakışmış ayrıca cokta güzel gelinligin.. ama en bastakı resmi çözemedim gül neresinde kalıyor gelinligin..Maşallah diyelim birde
![]()
cnm çok güzel güle güle kullan allah mesut etsin :)
canım mutluluklar çok güzel duruo çok yakışmış allah mutluluk versin bizlerede nasip etsin inşallah![]()
teşekkürler tatlım.canım haklısın ya valla topiklerde buluşamıyoruz artık askerlik nişan düğün derken ben kendimi bile unuttum:)varmı sizde bişeyler canım nişan söz falan
ÇEYİZ İŞİ BİTMİŞTİR TAMAMEN AÇSANA CANIM GÖRELİM ÇEYİZİİNDE NE VAR NE YOK:)
canım hepsi kolilerde inşallah evime serilince cekip koycam herseyi.
bende çok beğendim gelinliğini canım..gelinlik dediğin bembeyaz ve kabarık olmalı tıpkı senin gelinliğin gibi..:)
Allah bi yastıkta kocatsın sizi:)mutluluklar..
Gule gle gıy canm