Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar?

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
kızlar merhaba.uzun bi arayıştan sonra hiç aklımda olmayan bir modeli beğendim bide sizin fikrinizi almak istiyorum tüm yorumlara açığım. gerçi fotograf cok net cıkmamıs ama gelinliğim nasıl ?tek değişiklik dantelden minik kolları olacak. bu arada yakın cekim olan güllerden eteğinin her tarafında var:)

Son düzenleme:
Gelinlik seçimin harika canım. Şıkır şıkır parlıyor. Mükemmel ve çok hoş bir gelinlik. E gelin güzel olunca. Vücuduna da çok yakışmış. Rabbim mutluluğunu sonuna dek daim etsin. :16:

hemen arkanda kuyruğunu gördüğümüz gelinliği merak ettim çok hoş göründü birden :9: ona baktınmı ?
üstündeki de sana yakışmıs güle güle giy mutlulukla

Gelinlik seçimin harika canım. Şıkır şıkır parlıyor. Mükemmel ve çok hoş bir gelinlik. E gelin güzel olunca. Vücuduna da çok yakışmış. Rabbim mutluluğunu sonuna dek daim etsin. :16:
ay teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin.Rabbim cümlemize mutlu evlilik huzurlu bi yuva nasip etsin inşallah.:70:
hemen arkanda kuyruğunu gördüğümüz gelinliği merak ettim çok hoş göründü birden :9: ona baktınmı ?
üstündeki de sana yakışmıs güle güle giy mutlulukla

evet cnm onuda denedim buda daha şıkır şıkır olunca buna karar kıldım.teşekkür ederim .

kızlar içim daha bi rahat oldu sizde beğenince yorumlar için cok sağolun. :71:

başka fikri olan yok mu kızlar bakan var yorum yok. çok mu kötü yoksa

cnm çok güzel bir gelinlik bir benzerini bizim bi arkadaşta giydi makyaj saç filan tamolunca cok süper oluyo özellikle belkısmı çok hoş duruyo inş.. çok mtlu olursun :128:

Güle güle giy canım çok hoş olmuşsun çokta yakışmış.Düğün ne zaman:)

bence biraz fazla şıkır şıkr tercih mslesi tabi ben daha sade tercih etmiştim ama çok akışmış

başka fikri olan yok mu kızlar bakan var yorum yok. çok mu kötü yoksa

öncelikle hayırlı olsun gelinliğin ışıltıları güzel size yakışmış en azından sizi yansıtan gelinliği bulmuşsunuz :) tbrkler herşeyin hayırlısı olsun ...bende dün sipariş verdim gelinliğimi ancak resim çekemedik o kadar çabaladık ama kadın cin gibiydi :) nese elime resimler geçrse paylaşırım bende tüm evlenecek çiftlere mutluluklar :74:

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. :71: Allah izin veririse düğünüm 12 martta olacak .yurda03 sana mutluluklar dilerim canım .:nazar:

Son düzenleme:
Yakışmış size, ama ben pek beğenmedim.
Ben daha sade şeyleri sveiyorum.
Güle güle giy canım senin içine sinmesi önemli .
Mutluluklar diliyorum şimdiden :71:

Son düzenleme:
çok begendim Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim gelinligime cok benziyor, ışıl ışıl seninkide..
düğünümüzün videosunu izlerken ayy bu kadar güzelmiymiş dedim öyle ışıldamışki ışıklar vurunca.. ee gelin dedigin biraz şıkır şıkır olucak :))
tekrar mutluluklar :)

çok begendim Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim gelinligime cok benziyor, ışıl ışıl seninkide..
düğünümüzün videosunu izlerken ayy bu kadar güzelmiymiş dedim öyle ışıldamışki ışıklar vurunca.. ee gelin dedigin biraz şıkır şıkır olucak :))
tekrar mutluluklar :)

çok teşekkürler canım bencede kaç gelin oluyoruz değilmi oluncada herşey tadında olsun ışıltılı pırıltılı:)

Back