çok güzelmiş inşallah üstü dikildiğindede bu güzellikte olur.
ayakkabıların çok hoş eğer rahat bi ayakkabıysa hiç yormaz seni
şimdiden hayırlı uğurlu olsun
ben de begendim özellikle etek kısmını cok detaylı bakamadım resimde biraz kucuk ama gorebildigim kadarıyla guzel bir prenses modeli
allah mesut etsin
canım daha erken diye düşünüyorum ben sadece araştırıyorum :26::26: ama gerçekten çok iyi bi seçimm ben şimdiye kadar işte bu deidğim bi modele rastlamadımm ama bayıldım sen diktirde arada prova resimlerini en azndan bitmeye yakın koyarsan benimde belki kararımı vermemde yardımcı olursun ... 1850 tl iyi fiyat almışsın ayrıca bnde nişanlığım için çok gezdim o fiyatı verdiler ..
Ahh inşallah canım. Duvak konusunda biraz kararsız kaldım hep uzun duvak istiyordum ama türbanla sıkıntı olur dedi gelinlikçim hala karar veremedim
Üstüne tıklayınca biraz büyüyo ama başka da çekmek aklıma gelmemiş bunu da abim çekti
Evet zaten belli fiyatlar ama gelinlikçiler hep fiyat 1000 lira artar dedi işte ne kadar doğru ben bilmemProvalara gidip foto çektiğimde eklerim tabiki tüm tesettürlüler faydalanmış olur en azından. Ben çok sıkıntı çektim tesettürlü gelinlik bulmakta başkalarına birazcık yardımım dokunsun bari
süper ya
Çok güzelmiş canım hayalimdeki model :)
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...gelinliğin güzel canım hayırlısıyla mutlulukla giyersin inşallah.. fakat bu tarz tüllü modeller bana pek yakın değil hem de modası da biraz geçti diye düşünüyorum.ayakkabılarda da fikrim ne yazıkki aynı... ama sen beğenmişsin tabiiki giyecek mutlulukla taşıyacak sensin...
tamam canım çok düşüncelisin ozman takip ediyo olucam seni
canım gelinliğin çok güzel
ama ayakkabını değiştirmeni öneririm. geçen burda bir arkadaş 5 ayakkabı içinde seçim yapmamızı istemişti o gerçekten çok güzeldi. ayakkabı olmamış bence:)
merhaba
gelinliğiniz çok güzel ama bende ayakkabılarınızı beğenmedim.Nedense kime baksam o ayakkabıdan almış daha değişik bir model alın bence farklı olun arkasında minik duvak gibi süsü olan ayakkabılara bayılıyorum onları tavsiye ederim mutluluklar diliyorum
cnm gelinliğin güzel ama sanki altı tüz tül olmasında ziyade katlı olsaydı daha hoş olurdu tabi bu benim görüşüm ayakkabında çok güzel ona byıldım zaten güle güle giy
Normalde bir gelinliği bütünüyle beğenmem çok zor oluyor benim.Sizin gelinliğiniz de bütünüyle beğendiğim ender gelinliklerden oldu diyebilirim. =) Çok zarif buldum gerçekten..Eteğinin de çok sade kaldığını düşünmüyorum açıkçası bu haliyle gayet hoş.
Ayakkabılar pek tarzım değil.Yani o fiyonk detayı çıksa bence daha hoş olur ama sizin içinize sinmişse ve rahat olabildiyseniz daha ne. =) Mutluluklar.
harikaaaaa benim gelinliğim de böyle altı tül üzeri işliydi. süper bi seçim
Çok güzelmiş gelinliğin de ayakkabın da. Mutluluklar dilerim.
Ben bu gelinliğe resmen ic gecirerek bakıyorum ya
Diktirdinmi hazırmı nerden aldın ve ne kadara canım
Cevap lutfeeenn
Ayakkabılara değinmiyorum cunku bulamamıssın galiba numarasını
Ona ragmen onlarda fena değil
Agız tadıyla giy insallah adaş
çok beğeniyorum böyle kabarık kabarık hayırlı olsun canım darısı başıma ah ahh
Kızlar çok iyi moral verdiniz bana. Gelinliğime baktıkça acaba başka bir model mi alsaydım deyip duruyorum. Hepiniz beğenmişsiniz ya artık ayaklarım yere basmazHepinize teşekkürler
çok güzelmiş, içinde ışıldarsın umarım o gün :)
Ayyy bu harikaydı işte canımm yaaçok teşekkür ederim darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?