- 4 Temmuz 2010
- 469
- 1
- 296
çok güzelmiş inşallah üstü dikildiğindede bu güzellikte olur.
ayakkabıların çok hoş eğer rahat bi ayakkabıysa hiç yormaz seni
şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Ahh inşallah canım. Duvak konusunda biraz kararsız kaldım hep uzun duvak istiyordum ama türbanla sıkıntı olur dedi gelinlikçim hala karar veremedim
ben de begendim özellikle etek kısmını cok detaylı bakamadım resimde biraz kucuk ama gorebildigim kadarıyla guzel bir prenses modeli
allah mesut etsin
Üstüne tıklayınca biraz büyüyo ama başka da çekmek aklıma gelmemiş bunu da abim çekti
canım daha erken diye düşünüyorum ben sadece araştırıyorum :26::26: ama gerçekten çok iyi bi seçimm ben şimdiye kadar işte bu deidğim bi modele rastlamadımm ama bayıldım sen diktirde arada prova resimlerini en azndan bitmeye yakın koyarsan benimde belki kararımı vermemde yardımcı olursun ... 1850 tl iyi fiyat almışsın ayrıca bnde nişanlığım için çok gezdim o fiyatı verdiler ..
Evet zaten belli fiyatlar ama gelinlikçiler hep fiyat 1000 lira artar dedi işte ne kadar doğru ben bilmem Provalara gidip foto çektiğimde eklerim tabiki tüm tesettürlüler faydalanmış olur en azından. Ben çok sıkıntı çektim tesettürlü gelinlik bulmakta başkalarına birazcık yardımım dokunsun bari