• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum istiyorum kızlar...

Gelinliğimi nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    176
çok güzelmiş inşallah üstü dikildiğindede bu güzellikte olur.
ayakkabıların çok hoş eğer rahat bi ayakkabıysa hiç yormaz seni
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Ahh inşallah canım. Duvak konusunda biraz kararsız kaldım hep uzun duvak istiyordum ama türbanla sıkıntı olur dedi gelinlikçim hala karar veremedim

ben de begendim özellikle etek kısmını cok detaylı bakamadım resimde biraz kucuk ama gorebildigim kadarıyla guzel bir prenses modeli

allah mesut etsin

Üstüne tıklayınca biraz büyüyo ama başka da çekmek aklıma gelmemiş bunu da abim çekti :40:

canım daha erken diye düşünüyorum ben sadece araştırıyorum :26::26: ama gerçekten çok iyi bi seçimm ben şimdiye kadar işte bu deidğim bi modele rastlamadımm ama bayıldım sen diktirde arada prova resimlerini en azndan bitmeye yakın koyarsan benimde belki kararımı vermemde yardımcı olursun ... 1850 tl iyi fiyat almışsın ayrıca bnde nişanlığım için çok gezdim o fiyatı verdiler ..

Evet zaten belli fiyatlar ama gelinlikçiler hep fiyat 1000 lira artar dedi işte ne kadar doğru ben bilmem :40: Provalara gidip foto çektiğimde eklerim tabiki tüm tesettürlüler faydalanmış olur en azından. Ben çok sıkıntı çektim tesettürlü gelinlik bulmakta başkalarına birazcık yardımım dokunsun bari :1:

öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...:16: gelinliğin güzel canım hayırlısıyla mutlulukla giyersin inşallah.. fakat bu tarz tüllü modeller bana pek yakın değil hem de modası da biraz geçti diye düşünüyorum.ayakkabılarda da fikrim ne yazıkki aynı...:51: ama sen beğenmişsin tabiiki giyecek mutlulukla taşıyacak sensin...:34:

Ahh inşallah canım. Duvak konusunda biraz kararsız kaldım hep uzun duvak istiyordum ama türbanla sıkıntı olur dedi gelinlikçim hala karar veremedim

Üstüne tıklayınca biraz büyüyo ama başka da çekmek aklıma gelmemiş bunu da abim çekti :40:

Evet zaten belli fiyatlar ama gelinlikçiler hep fiyat 1000 lira artar dedi işte ne kadar doğru ben bilmem :40: Provalara gidip foto çektiğimde eklerim tabiki tüm tesettürlüler faydalanmış olur en azından. Ben çok sıkıntı çektim tesettürlü gelinlik bulmakta başkalarına birazcık yardımım dokunsun bari :1:

tamam canım çok düşüncelisin ozman takip ediyo olucam seni :9::9:

canım gelinliğin çok güzel
ama ayakkabını değiştirmeni öneririm. geçen burda bir arkadaş 5 ayakkabı içinde seçim yapmamızı istemişti o gerçekten çok güzeldi. ayakkabı olmamış bence:)

merhaba
gelinliğiniz çok güzel ama bende ayakkabılarınızı beğenmedim.Nedense kime baksam o ayakkabıdan almış daha değişik bir model alın bence farklı olun arkasında minik duvak gibi süsü olan ayakkabılara bayılıyorum onları tavsiye ederim mutluluklar diliyorum

cnm gelinliğin güzel ama sanki altı tüz tül olmasında ziyade katlı olsaydı daha hoş olurdu tabi bu benim görüşüm ayakkabında çok güzel ona byıldım zaten güle güle giy

Normalde bir gelinliği bütünüyle beğenmem çok zor oluyor benim.Sizin gelinliğiniz de bütünüyle beğendiğim ender gelinliklerden oldu diyebilirim. =) Çok zarif buldum gerçekten..Eteğinin de çok sade kaldığını düşünmüyorum açıkçası bu haliyle gayet hoş.
Ayakkabılar pek tarzım değil.Yani o fiyonk detayı çıksa bence daha hoş olur ama sizin içinize sinmişse ve rahat olabildiyseniz daha ne. =) Mutluluklar. :nazar:

Çok güzelmiş canım hayalimdeki model :)

Teşekkürler kızlar :kkk:

öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...:16: gelinliğin güzel canım hayırlısıyla mutlulukla giyersin inşallah.. fakat bu tarz tüllü modeller bana pek yakın değil hem de modası da biraz geçti diye düşünüyorum.ayakkabılarda da fikrim ne yazıkki aynı...:51: ama sen beğenmişsin tabiiki giyecek mutlulukla taşıyacak sensin...:34:

Canım tam tersine tüllü veya uçuş uçuş modeller bu sene moda. Benim gelinliğim Pronovias'ın biraz değiştirilmiş hali. Dünya devi Pronoviasta bile fazlasıyla bu tarz gelinlikleri 2012 kataloglarında görebilirsin. Ayakkabılar konusunda hak veriyorum ama :34: ayak numaram 35-36 olduğu için o kadar mağaza gezdim Fatih'te hep büyük geldi artık umudumu yitirmişken bunu bulduk. Bende aman alayım bunu bitsin dedim, ayaklarımda çok rahattı hiç düşünmeden aldım ama gerçekten haklısın o kadar güzel ayakkabılar vardı hiç olmadı :50:

tamam canım çok düşüncelisin ozman takip ediyo olucam seni :9::9:

Tamam tatlım hatta provalarla ilgili yeni topik açarsam bilgilendiririm...

canım gelinliğin çok güzel
ama ayakkabını değiştirmeni öneririm. geçen burda bir arkadaş 5 ayakkabı içinde seçim yapmamızı istemişti o gerçekten çok güzeldi. ayakkabı olmamış bence:)

merhaba
gelinliğiniz çok güzel ama bende ayakkabılarınızı beğenmedim.Nedense kime baksam o ayakkabıdan almış daha değişik bir model alın bence farklı olun arkasında minik duvak gibi süsü olan ayakkabılara bayılıyorum onları tavsiye ederim mutluluklar diliyorum

Canım bu ayakkabıyı zor buldum zaten ayak numaram küçük olduğu için... O yüzden artık başka ayakkabı aramakla uğraşamıcam. Görünüşü o kadar içime sinmedi benimde ama en azından ayaklarım içinde rahat, tüm gün üzerinde olacağım için artık o kadarda önemsemiyorum :26:

cnm gelinliğin güzel ama sanki altı tüz tül olmasında ziyade katlı olsaydı daha hoş olurdu tabi bu benim görüşüm ayakkabında çok güzel ona byıldım zaten güle güle giy

Bana katlı kesimler müsamere çocuklarını andırıyo canım en son tercihim o olurdu herhalde :1:

Normalde bir gelinliği bütünüyle beğenmem çok zor oluyor benim.Sizin gelinliğiniz de bütünüyle beğendiğim ender gelinliklerden oldu diyebilirim. =) Çok zarif buldum gerçekten..Eteğinin de çok sade kaldığını düşünmüyorum açıkçası bu haliyle gayet hoş.
Ayakkabılar pek tarzım değil.Yani o fiyonk detayı çıksa bence daha hoş olur ama sizin içinize sinmişse ve rahat olabildiyseniz daha ne. =) Mutluluklar. :nazar:

Canım gelinliğimi beğenmene sevindim. Teşekkür ederim, ayakkabı konusunda haklısın yukarıda açıklama yaptım zaten :32:

harikaaaaa benim gelinliğim de böyle altı tül üzeri işliydi. süper bi seçim

Teşekkürler tatlım. Birşey sorcam gelinlikçim tül olduğu için kuyruk yaparsak kötü durur dedi. Seninkinde kuyruk varmıydı?

Ben bu gelinliğe resmen ic gecirerek bakıyorum ya:1:
Diktirdinmi hazırmı nerden aldın ve ne kadara canım:1:
Cevap lutfeeenn:D

Ayakkabılara değinmiyorum cunku bulamamıssın galiba numarasını
Ona ragmen onlarda fena değil

Agız tadıyla giy insallah adaş :16:

Çok güzelmiş gelinliğin de ayakkabın da. Mutluluklar dilerim.

Teşekkürler canım evlenmediysen darısı başına artık :)

Ben bu gelinliğe resmen ic gecirerek bakıyorum ya:1:
Diktirdinmi hazırmı nerden aldın ve ne kadara canım:1:
Cevap lutfeeenn:D

Ayakkabılara değinmiyorum cunku bulamamıssın galiba numarasını
Ona ragmen onlarda fena değil

Agız tadıyla giy insallah adaş :16:

Canım gelinliğimi diktiriyorum ama bu modelin tesettürlüsünü diktiriyorum. Fiyatı 1850 ama nişanlımla gelinlikçi memleketli çıktığı için uyguna getirdik. Normal fiyatı 2400'dü satılığı ben o fiyata satın aldım. Fatihte Beyzanur modaevinden aldım. Ayakkabılar numaranın azizliğine uğradı :1: Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için adaş :1:

çok beğeniyorum böyle kabarık kabarık hayırlı olsun canım darısı başıma ah ahh:16:

Bende kabarık almam diyodum ama diğerleri vücudumda çok kötü durdu. Bunu giyince işte bu dedim ve aldım :1:

çok hoşş..etek kısmı bnm beğendiğim tarzda sade ve şık..Allah mesut etsin utandırmasın

Back