Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum istiyorum kızlar...

Gelinliğimi nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    176

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Merhaba önceden gelinliğim için bir topik açmıştım ama en benzerini koymuştum şimdiyse kendi gelinlik modelimi koydum. Bu modelin tesettürlüsünü diktircem biraz karaladım malum giydiğimde üstü açıktı... Kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabılarımıda alıp ekledim.

Eki Görüntüle 308067

çok hoş.ben bayıldım.özellikle de eteğe doğru o ışıltılar devam etmiş ya enfes bir detay olmuş.Allah mutlu etsin canım.

cok guzel senin icine sinsin en onemlisi o mutlu olman dilegi ile en guzel gunlerin sonuna kadar tadini cikar hicbirseyin sana dert olmasina izin verme hersey gonlunce olsun.

Guzel degil, muhtesem

oylar 100 de yüzz :124:

çok hoş.ben bayıldım.özellikle de eteğe doğru o ışıltılar devam etmiş ya enfes bir detay olmuş.Allah mutlu etsin canım.

Kızlar çok iyi moral verdiniz bana. Gelinliğime baktıkça acaba başka bir model mi alsaydım deyip duruyorum. Hepiniz beğenmişsiniz ya artık ayaklarım yere basmaz Hepinize teşekkürler

cok guzel senin icine sinsin en onemlisi o mutlu olman dilegi ile en guzel gunlerin sonuna kadar tadini cikar hicbirseyin sana dert olmasina izin verme hersey gonlunce olsun.

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Darısı tüm bekar kk kızlarının başına diyeyim o zaman

ayy ay ay bana bişeyler oluyo bayılıyorum galiba:)) çooooook güzelmiş canım Allah mesut etsin, Allahım utandırmasın, içine sindirsin herşeyi, çok beğendim gerçekten.

Ozlemurat, prenses tipi gelinliklerin gayet iyi bir örneği. tabi fotoğraf çok net değil ama yine de görebildiğim gayet güzel bir gelinlik. ayrıca senin üzerindeyken çektiysen, vücudun çok güzel taşımız maşallah, uzun boy uzun bacak ince görünmüşsün

Anladığım kadarıyla üstte dantel aplik ve çapraz giden tüller var, altta yeterli miktarda tül kullanmış gibi görünüyor. eteklerin biraz yerde sürünmesi daha iyi oluyor bu tarz tülle biten eteklerde. yoksa garip bir küt görüntü oluşuyor dantel kalitesini göremiyorum, ama tesettür gelinliği olup altına astar geleceği için çok çok önemli değil. taş işlemesinde şimdiki örnek görebildiğim kadarıyla swarowski, swarovski konusunda genel düşüncem dantele yakışmadığı ve dantelden çok fazla rol kaptığıdır. dantel üstüne inci ve beyaz boncuklardan ve parlak pullardan işleme yaptırmanı öneririm.

canım ya bütün samimiyetimle söylüyorum gerçekten harika bir gelinlik olmuş........ herşeyiyle çok hoş olmuş.....çok şık,zarif ve havalı.....ve canım seni göremesem de üzerine tam oturmuş...ayakkabın da tam gelin ayakkabısı,hepsi çok güzel çok.....

Allah ağız tadıyla,mutlulukla giymeyi nasip etsin tatlım....herşey gönlünce olsun ve bu mutluluğun ömür boyu sürsün...

canımm ankette mikemmmmelll butonuu yokmuyyduuuu bayılldımm bittimmmmm iştee bu yaaa işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben türbanlıyım etek kısmını bu tarzz düşünüyorummmm diktirdin mi nerde diktirdin kaça geldi fiyatııı heyecan yaptımm benimde düğünüm haziranda olacak bakıyorum şimdiden ufaktannn

ayy ay ay bana bişeyler oluyo bayılıyorum galiba:)) çooooook güzelmiş canım Allah mesut etsin, Allahım utandırmasın, içine sindirsin herşeyi, çok beğendim gerçekten.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. İnşallah tesettürlüsü de güzel olur.

Canım çok beğendim,çok güzelmiş,Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin,çook mutlu olun inşaallah

Amin canım. Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim...

Mineciğim, öncelikle yorum yazman beni çok sevindirdi malum gecenin bir yarısı mine topik açtım gel bak deyip rahatsız ettim seni Beğenmene sevindim. Swaroskhi konusunda sana hak veriyorum ama annem onlar olmazsa gelinliğin bir özelliği kalmaz deyip durdu o yüzden onlarla oynayamayacağım. Aslına bakarsan boyum 1.60 ve ben orada bir platformun üzerinde o gördüğün ayakkabıları giymiş vaziyetteyim Yani uzun boy uzun bacak sadece bir göz illüzyonu oldu

Ben o minik dantel apliklerini etek kısmında biraz çoğaltsak mı diye düşünüyorum. Çünkü sanki gelinliğin altı pek boş kaldı veya bel kısmından aşağı inen danteller biraz daha mı uzasaydı? Kollarında omuzdan aşağı kısmen yine o dantel aplikler inecek dirsek üstü ve altı işlemesiz ve dantelsiz olacak, kol ağzı seninki gibi olacak zaten ama yine orada da dantel üzerine işlemeler olacak... Eminim sen kafanda bir şablon oturtmuşsundur. Sence sonuç nasıl olacak?

İnşallah sana da böyle güzel bir günde böylesine beğendiğin bir gelinliği giymek nasip olur canım. Ayakkabımı beğenmene de sevindim İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. İnşallah sana da nasip olur da senin topiklerini de okuruz böyle Senin gelinliğini çok merak ediyorum gerçekten nasıl olacak acaba

Teşekkürler canım ya moralimi yerine getirdiniz yanlış seçim yapmamışım demek ki Bende türbanlıyım bu modelin tesettürlüsünü diktiriyorum. Gelinliğimi nişanlımın ısrarıyla satın aldım zaten kirasıyla arasında çok fark yoktu. 2 düğün yapacağımız için nişanlım sıkıntıya girmek istemedi. Fatih'te gelinlikçiler çarşısında Beyzanur Modaevi'nde diktiriyorum. Henüz dikimine başlanmadı mart-nisan gibi başlayacaklar ama biz 2 ay önce sipariş verdik nişanlım İzmir'de olduğu için. Düğünüm mayısın 13'ünde olacak, ben gelinliğimi 3'ünde teslim alıcam inşallah. Sende bence bakmaya başladıysan kararını verip siparişini ver. Hem yoğunluğa gelip baştan savma iş yapmazlar, hemde ocak-şubat gibi gelinlik fiyatları düşük oluyo sonra 1000 lira falan fark ediyo. Ben gelinliğimi 2400'den 1850'ye zorla indirttim. Sıkı pazarlık yaptık birde nişanlımla aynı memleketli çıktı gelinlikçi o yüzden de biraz indirdi ama aynı gelinliği Fatih caddesinde firuze modaevinde 1500'e satın alabiliyordum, buranın işçiliğini ve dikimini beğendiğim için şansa bırakmadım. Sende eğer beğendiysen Kadıköy ile Fatih'i gez ve kararını ver derim ben...

çok güzelmiş inşallah üstü dikildiğindede bu güzellikte olur.
ayakkabıların çok hoş eğer rahat bi ayakkabıysa hiç yormaz seni
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

ben de begendim özellikle etek kısmını cok detaylı bakamadım resimde biraz kucuk ama gorebildigim kadarıyla guzel bir prenses modeli

allah mesut etsin

canım daha erken diye düşünüyorum ben sadece araştırıyorum :26::26: ama gerçekten çok iyi bi seçimm ben şimdiye kadar işte bu deidğim bi modele rastlamadımm ama bayıldım sen diktirde arada prova resimlerini en azndan bitmeye yakın koyarsan benimde belki kararımı vermemde yardımcı olursun ... 1850 tl iyi fiyat almışsın ayrıca bnde nişanlığım için çok gezdim o fiyatı verdiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…