İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. İnşallah tesettürlüsü de güzel olur.
Amin canım. Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim...
Mineciğim, öncelikle yorum yazman beni çok sevindirdi malum gecenin bir yarısı mine topik açtım gel bak deyip rahatsız ettim seni
Beğenmene sevindim. Swaroskhi konusunda sana hak veriyorum ama annem onlar olmazsa gelinliğin bir özelliği kalmaz deyip durdu o yüzden onlarla oynayamayacağım. Aslına bakarsan boyum 1.60 ve ben orada bir platformun üzerinde o gördüğün ayakkabıları giymiş vaziyetteyim
Yani uzun boy uzun bacak sadece bir göz illüzyonu oldu
Ben o minik dantel apliklerini etek kısmında biraz çoğaltsak mı diye düşünüyorum. Çünkü sanki gelinliğin altı pek boş kaldı veya bel kısmından aşağı inen danteller biraz daha mı uzasaydı? Kollarında omuzdan aşağı kısmen yine o dantel aplikler inecek dirsek üstü ve altı işlemesiz ve dantelsiz olacak, kol ağzı seninki gibi olacak zaten ama yine orada da dantel üzerine işlemeler olacak... Eminim sen kafanda bir şablon oturtmuşsundur. Sence sonuç nasıl olacak?
İnşallah sana da böyle güzel bir günde böylesine beğendiğin bir gelinliği giymek nasip olur canım. Ayakkabımı beğenmene de sevindim
İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. İnşallah sana da nasip olur da senin topiklerini de okuruz böyle
Senin gelinliğini çok merak ediyorum gerçekten nasıl olacak acaba
Teşekkürler canım ya moralimi yerine getirdiniz yanlış seçim yapmamışım demek ki
Bende türbanlıyım bu modelin tesettürlüsünü diktiriyorum. Gelinliğimi nişanlımın ısrarıyla satın aldım zaten kirasıyla arasında çok fark yoktu. 2 düğün yapacağımız için nişanlım sıkıntıya girmek istemedi. Fatih'te gelinlikçiler çarşısında Beyzanur Modaevi'nde diktiriyorum. Henüz dikimine başlanmadı mart-nisan gibi başlayacaklar ama biz 2 ay önce sipariş verdik nişanlım İzmir'de olduğu için. Düğünüm mayısın 13'ünde olacak, ben gelinliğimi 3'ünde teslim alıcam inşallah. Sende bence bakmaya başladıysan kararını verip siparişini ver. Hem yoğunluğa gelip baştan savma iş yapmazlar, hemde ocak-şubat gibi gelinlik fiyatları düşük oluyo sonra 1000 lira falan fark ediyo. Ben gelinliğimi 2400'den 1850'ye zorla indirttim. Sıkı pazarlık yaptık birde nişanlımla aynı memleketli çıktı gelinlikçi o yüzden de biraz indirdi ama aynı gelinliği Fatih caddesinde firuze modaevinde 1500'e satın alabiliyordum, buranın işçiliğini ve dikimini beğendiğim için şansa bırakmadım. Sende eğer beğendiysen Kadıköy ile Fatih'i gez ve kararını ver derim ben...