• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim hakkında fikrinize ihtiyacım var.

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
arkdaşlar. ekteki gelinlikleri ben kombin ettim. kurdeleli gelinlik üst kısım, diğer gelinliğin de alt kısmını kullanacağım. bayağı hareketli bi etek olucak. sizce güzel mi?

Eklentiler

• $G1211.jpg
    $G1211.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 121
  • $036-pronovias-19.jpg
    $036-pronovias-19.jpg
    3,1 KB · Görüntüleme: 135
üst kısım çok hoş bende düz tercih ediyorum.Ama sen beğendiysen allah içine sindirsin.

ben beğendim canımm.çok hoş olur.inş seninde hayal ettiğin,istediğin gibi olurr.

şimdiden çok mutlu olman dileğiyleeopuyorumnanaktan

göründüğü kadar düz olmayacak.altına tarlatan gelince kabarık bişi olcak. çok hareketli istiyorum. bakalım ortaya nasıl bişey çıkacak.

üstüne bayıldımmm. ama alt olarak daha sade bişi seçebilirsin. yinede senin zevkin tabiki. mutluluklar....

üstünü begendim ama ben altı sade duz olan gelinlikleri seviyorum

ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum misafir olarak
ve hep sizin bu yorumunuza rastiyorum
belki sevmiyo arakadaslar düzü
siz düz seviyosunuz diye herkes düz sevcek diye bisey yokya
gelinlik adi üstünde
özel olmasi lazim, belki düz istemiyolar sade buluyolar düzü

güzelmiş canım etek kısmı karısık bir yapıda ama zevkın bu..güle güle giy inş.

arkdaşlar. bu gelinliğe diktirmeye başladım sonunda kurdeleden vazgeç dediler. çünkü etek kısmı yeteri kadar hareketli. üst yine aynı olacak ama kurdelesiz olacak. alt etek de çok yandan gelmeyecek. hafif eğimli duracak. belim falan da incedir zaten. çok korkuyorum kötü olur diye. aynısını dikerler umarım.

Bence çok güzel model.. Hayallerimdeki gelinlik bu ! San patrick'in paradiso modeli boshayallersmile güle güle giy sende..

Back