aynen öyle gelinlik sade ağır ve zarif olmalı kocaman güller koydurup saksı modunda gezmek istemedim dediğim gibi istediğim oldu ve bu kadar hoş durmasının sebebi çok kaliteli dantel kullanılmış olması...
Gelinliğiniz çok şık ve siz de çok güzel olmuşsunuz bu arada damatlığı da beğendim ben de Eylülde evleneceğim nişanlıma damatlık bakmaya başladım nereden ve ne kadara aldığınız paylaşırsanız çok mutlu olurum :)
Gelinliğiniz çok şık ve siz de çok güzel olmuşsunuz bu arada damatlığı da beğendim ben de Eylülde evleneceğim nişanlıma damatlık bakmaya başladım nereden ve ne kadara aldığınız paylaşırsanız çok mutlu olurum :)
konu sahibinin görmemesi ihtimaline karşılık ben öneride bulunayım. Bu tarz damatlıkları, zincir erkek giyim markalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. sarar, mithat, fabrika, kip, kiğılı vs. vs. eğer bu markalardan alırsanız takım fiyatı 450-500'den başlar, mithat-sarar gibi markalarda 900-1000e ulaşabilir... eminönü veya kadıköy altıyolda 250tlye de damatlık takımlar bulabilirsiniz ancak kalitesi aynı olmuyor. biz eşime ayakkabı, kol düğmeleri, papyon, kuşak dahil bu tip bir takımı fabrika-pierre cardin karıştırarak 800tlye mal etmiştik ama çok içimize sinmişti...
canım damatlığı pierre cardinden aldık yaklaşık 850 tlye geldi çorabına kadar aldık ayakkabılarıda incinin 200 tlye aldık kol düğmelerinide damattan aldım 90 tlye işte 1200 tlye geldi ve gerçekten çok ilgililer pierre cardin çalışanları bütün markaları gezdim cacharelinden sarar damat ramsey ama benim eşimin boyu 1,95 olduğu için her modelin onun boyuna göre ceketi yoktu 8 drop olması gerekiyordu pierre cardinde şal yaka istediğimiz model ceketli damatlığı bulunca atladık direk